Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Την Μάνδρα επισκέφθηκε και πάλι ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Την Μάνδρα επισκέφθηκε και πάλι ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Την Μάνδρα Αττικής επισκέφθηκε νωρίτερα σήμερα, Σάββατο, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, 100 ημέρες μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στην ευρύτερη περιοχή που στοίχισαν τη ζωή σε 23 ανθρώπους.

Την Μάνδρα Αττικής επισκέφθηκε νωρίτερα σήμερα, Σάββατο, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, 100 ημέρες μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στην ευρύτερη περιοχή που στοίχισαν τη ζωή σε 23 ανθρώπους.

«Επισκέπτομαι ακόμη μια φορά την πόλη σας 100 μέρες μετά τη φονική πλημμύρα για να δώσω μια συνέχεια σε μια δέσμευση που είχα αναλάβει ότι θα βρισκόμαστε κοντά σας καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της δύσκολης προσπάθειας αποκατάστασης της πόλης», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ κατά την τρίτη επίσκεψή του στην περιοχή.

«Δυστυχώς αυτό που βλέπουμεείναι αδιαφορία και ψεύτικες υποσχέσεις. Tο έχει αυτή η κυβέρνηση σε όλες τις εκφάνσεις της πολιτικής της, μια κυβέρνηση που είναι υποτίθεται αριστερή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε πως «θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου» αναφερόμενος στα έργα υποδομής που πρέπει να γίνουν στη Μάνδρα ώστε «αυτό που συνέβη δεν πρέπει να επαναληφθεί», τόνισε.

Και πρόσθεσε πως αυτό που ενδιαφέρει τη ΝΔ είναι «οι άνθρωποι να ξαναμπούν στα σπίτια τους και οι επιχειρήσεις να λειτουργούν ξανά».

Υπενθύμισε ότι είναι χρέος της Πολιτείας να προστατεύει τους πολίτες και είπε ότι «εμείς από την πρώτη στιγμή που ασχοληθήκαμε δεν περιοριστήκαμε σε ανακοινώσεις, συστήσαμε μια ομάδα ειδικών που έκανε ειδική τεχνική έκθεση για το τι έγινε και τι πρέπει να γίνει για να αντιμετωπίσουν ανάλογα φαινόμενα. Κινητοποιήσαμε εθελοντές και έκανα αρκετά τηλεφωνήματα σε ιδιώτες δωρητές»

Και, τέλος, σε αιχμηρό τόνο συμπλήρωσε ότι «δεν μπορώ να πω το ίδιο για τις κρατικές αρχές. Δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστο ότι οι αρμόδιοι υπουργοί και περιφερειάρχηςδεν έχουν έρθει εδώ».

Από την πλευρά της η δήμαρχος της Μάνδρας, Ιωάννα Κριεκούκη, έκανε λόγο για γραφειοκρατία και υποστελέχωση του Δήμου σε μηχανικούς και διοικητικούς πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, ενώ τόνισε πως της είναι άγνωστο το χρονοδιάγραμμα έναρξης των έργων καθώς όπως υποστήριξε ζητά με έγγραφα να ενημερωθεί και ακούει μόνο υποσχέσεις.

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024