
Αντετοκούνμπο: «Δεν θα μπορούσα να παίξω ποτέ στο Λος Άντζελες»
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επισκέφτηκε ξανά πρόσφατα το Λος Άντζελες και το «Staples Center», στα πλαίσια του του φετινού All Star Game του ΝΒΑ, αλλά η «Πόλη των Αγγέλων» δεν είναι... του γούστου του, όπως δήλωσε o ίδιος σε ΜΜΕ του Μιλγουόκι.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επισκέφτηκε ξανά πρόσφατα το Λος Άντζελες και το «Staples Center», στα πλαίσια του του φετινού All Star Game του ΝΒΑ, αλλά η «Πόλη των Αγγέλων» δεν είναι… του γούστου του, όπως δήλωσε o ίδιος σε ΜΜΕ του Μιλγουόκι.
«Δεν θα μπορούσα ποτέ να σκεφτώ τον εαυτό μου να παίζει εκεί» είπε ανάμεσα σε άλλα, προκαλώντας την απογοήτευση των φιλάθλων των Λέικερς και των Κλίπερς, οι οποίοι… δεν μπορούν να ελπίζουν πια πως ο Έλληνας «σταρ» θα αγωνιστεί μια ημέρα για τη δική τους ομάδα!
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξήγησε και τους λόγους, για τους οποίους προτιμά το Μιλγουόκι από το Λος Άντζελες: «Δεν θα μπορούσα ποτέ να σκεφτώ τον εαυτό μου να παίζει εκεί. Είναι τέλεια για δύο, τρεις ημέρες. Μετά όλα γίνονται πιο… τρελά. Εξαιτίας του All Star Game, υπήρχαν πολλοί άνθρωποι εκεί!
»Όμως στο Μιλγουόκι όλα είναι πιο ήσυχα. Αγαπώ το Μιλγουόκι. Μπορώ να περπατήσω στο δρόμο, χωρίς κάποιος να με ενοχλήσει ή να διακόψει μία συζήτησή μου. Αγαπώ το πόσο ήρεμο και ήσυχο είναι το Μιλγουόκι».
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Γεμάτο… διάσημους το MetLife Stadium για τον τελικό του Μουντιάλ – Στο γήπεδο και ο Τραμπ (pic, vids)
- Ισπανία – Αργεντινή: Το βαρύτιμο τρόπαιο του Μουντιάλ 2026 σε συλλεκτική βαλίτσα! (vid)
- Μαύρη Θάλασσα: Τουρκικό εμπορικό πλοίο χτυπήθηκε από ρωσικούς πυραύλους – Πέντε νεκροί
- Τεχνολογία: Πώς οι «έξυπνες» συσκευές μπορούν να γίνουν όπλα στα χέρια των κακοποιητών
- Έγραψε ιστορία με τη σέντρα του τελικού ο Λιονέλ Μέσι (pics)
- Κρεϊτσίκοβα – Σάκκαρη 2-0: Ήττα στον τελικό του Athens Open για τη Μαρία (vids)


