Μαζί με την νέα γενιά του μοντέλου που αντικαθιστά το Partner Tepee και τη οποία μαζί με το νέο όνομα επιφυλάσσει μια σειρά από καινοτομίες που φιλοδοξούν να αλλάξουν τα μέτρα της κατηγορίας, η Peugeot θα φιλοξενήσει στο περίπτερο της στην ελβετική έκθεση και μια πρωτότυπη και ακόμα πιο περιπετειώδη εκδοχή του Rifter.

Έτσι, το Rifter 4×4 Concept όπως ονομάζεται, αναλαμβάνει να με ένα πιο pop και παιχνιδιάρικο τρόπο ότι στις διαθέσιμες επιλογές της έκδοσης παραγωγής περιλαμβάνεται και σύστημα τετρακίνησης το οποίο η Peugeot εξέλιξε σε συνεργασία με την Dangel και το οποίο αξιοποιεί και συνδυάζει με αυξημένη κατά 8,0 εκατοστά απόσταση από το έδαφος -και όχι μόνο.

Αναλυτικά το σύστημα τετρακίνησης του concept car προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής του τρόπου μετάδοσης της κίνησης μέσω τριών ρυθμίσεων. Έτσι, υπάρχει η επιλογή της μετάδοσης μόνο στους μπροστινούς τροχούς για περισσότερη αποδοτικότητα, στους τέσσερις τροχούς ή ακόμα και αποκλειστικά στους πίσω τροχούς.

Το πρωτότυπο εξοπλίζεται με diesel μοτέρ ισχύος 130 ίππων και 300 Nm ροπής το οποίο συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων, ενώ πλην όλων των υπόλοιπων εξωτερικών διαφοροποιήσεων του το γαλλικό concept car διαθέτει και ένα σετ χωμάτινων ελαστικών.

Προς την νέα πιο περιπετειώδη του κατεύθυνση προσανατολίζεται και ο εξοπλισμός ο οποίος περιλαμβάνει σκηνή με στρώμα η οποία τοποθετείται στην οροφή του αλλά και στηρίγματα για ποδήλατα.

auto.in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο