Δύο οπαδοί της ΑΕΚ τραυματίστηκαν στην Ουκρανία
Επίθεση με πέτρες δέχτηκαν οπαδοί της ΑΕΚ στη διαδρομή προς το «Ολιμπίσκι». Το πούλμαν που τους μετέφερε δέχτηκε βροχή από πέτρες, έσπασαν τζάμια και δύο άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά. Δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες και βρίσκονται κανονικά στην εξέδρα, ανάμεσα στους 350 που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα με τη Ντιναμό Κιέβου.
Επίθεση με πέτρες δέχτηκαν οπαδοί της ΑΕΚ στη διαδρομή προς το «Ολιμπίσκι». Το πούλμαν που τους μετέφερε δέχτηκε βροχή από πέτρες, έσπασαν τζάμια και δύο άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά.
Δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες και βρίσκονται κανονικά στην εξέδρα, ανάμεσα στους 350 που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα με τη Ντιναμό Κιέβου.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Φενέρμπαχτσε: «Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Εφές»
- Shrekking, poketing, benching: Το στενάχωρο λεξικό των σύγχρονων όρων των σχέσεων
- Συνάντηση Πούτιν-Ερντογάν: Ο Τούρκος πρόεδρος ζήτησε περιορισμένη εκεχειρία – Τετ α τετ Φιντάν με Πούτιν
- Η Γερμανία κατηγορεί τη Ρωσία για κυβερνοεπίθεση και για ανάμιξη σε εκλογές στις εκλογές του 2024
- Ουκρανία: Ένταξη-εξπρές στην ΕΕ έως την 1η Ιανουαρίου 2027 προβλέπει η ειρηνευτική πρόταση
- Ο απεσταλμένος του Τραμπ επισκέπτεται τη Λευκορωσία – Νέες συνομιλίες με τον Λουκασένκο για τους «ομήρους»
