
Σε επιφυλακή ο Δήμος Τρικκαίων – «Φούσκωσαν» Ληθαίος και Πηνειός
Σε επιφυλακή βρίσκονται και θα παραμείνουν τις επόμενες μέρες οι υπηρεσίες του Δήμου Τρικκαίων, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων στην περιοχή με στόχο να αποφευχθούν πλημμυρικά φαινόμενα.
Σε επιφυλακή βρίσκονται και θα παραμείνουν τις επόμενες μέρες οι υπηρεσίεςτου Δήμου Τρικκαίων, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων στην περιοχή με στόχο να αποφευχθούν πλημμυρικά φαινόμενα.
Μέχρι τώρα, τόσο το «φούσκωμα» των νερών του Ληθαίου ποταμού που διασχίζει την πόλη των Τρικάλων, όπως και του Πηνειού, σε περιοχές που έχουν πλημμυρίσει κατά το παρελθόν, όπως σε Φωτάδα και Βαλομάνδρι, δεν δημιουργεί ανησυχία, σύμφωνα με όσα τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αρμόδιος αντιδήμαρχος στο Δήμο Τρικκαίων, Σωτήρης Σακκάς. Ωστόσο, τα συνεργεία του Δήμου Τρικκαίων θα βρίσκονται σε επιφυλακή και τις επόμενες μέρες.
in.gr
- Αιματηρή σύγκρουση φυλών αυτοχθόνων στην Κολομβία με τουλάχιστον τρεις νεκρούς και 44 τραυματίες [βίντεο]
- Οι ΗΠΑ στέλνουν 5.000 στρατιώτες στην Πολωνία – Οι αντιδράσεις του προέδρου και του υπουργού Άμυνας
- Ο Οζγκιούρ Οζέλ καλεί σε αντίσταση, δηλώνει ότι δεν θα φύγει – «Το έγκλημά μας είναι ότι κερδίζουμε»
- Νέα διαδήλωση στην πρωτεύουσα της Βολιβίας εναντίον του προέδρου Πας
- Η ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα παραμένει «καταστροφική» λένε γνωστές ΜΚΟ
- Περισσότεροι από 20 νεκροί στην Ονδούρα σε 24 ώρες – Το ένα περιστατικό αφορά αστυνομική επιχείρηση [βίντεο]
