Για την επαναλειτουργία της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα» δεσμεύθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, σε σύσκεψη που είχε με φορείς της Δυτικής Αττικής.

Ειδικότερα, ο κ. Πολάκης δεσμεύτηκε για την ανακατασκευή της σκεπής της Παθολογικής Κλινικής του νοσοκομείου μετά την νομιμοποίηση των κτιρίων η οποία σε συνεργασία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος θα διευθετηθεί εντός του επόμενου διαστήματος. Επίσης, δεσμεύθηκε για την επαναλειτουργία της Παθολογικής Κλινικής με στόχο την αποσυμφόρηση του ΓΝ Νίκαιας και του «Αττικό» καθώς και για τη σύσταση Μονάδας Ημερήσιας Νοσηλείας στη χειρουργική πτέρυγα του νοσοκομείου, η οποία θα κατασκευαστεί και θα εξοπλιστεί εξ ολοκλήρου από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Υγείας.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είχε σήμερα συνάντηση με την διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ, Όλγα Ιορδανίδου, την υποδιοικήτρια του ΓΝ Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα», Αργυρώ Χρυσάγη, τους δημάρχους των δήμων Αιγάλεω, Αγίας Βαρβάρας, Χαϊδαρίου και εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο του δήμου Κορυδαλλού.

Μαίρη Μπιμπή

health.in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο