Ένας δικηγόρος και γαμπρός ενός από τους πλουσιότερους άνδρες της Ρωσίας, δήλωσε σήμερα ότι είπε ψέματα στις ομοσπονδιακές υπηρεσίες στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγει ο ειδικός εισαγγελέας Ρόμπερτ Μιούλερ για την υπόθεση της ανάμιξης της Ρωσίας στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016.
Ο Μιούλερ έδωσε νωρίτερα σήμερα στη δημοσιότητα το κατηγορητήριο σε βάρος του δικηγόρου Άλεξ Βαν ντερ Ζουάν, ο οποίος φέρεται ότι είπε ψέματα στο FBI όταν κατέθεσε τον περασμένο Νοέμβριο, για τις επαφές που είχε με τον Ρικ Γκέιτς, έναν πρώην σύμβουλο του προεκλογικού επιτελείου του Ντόναλντ Τραμπ.
Ο Βαν ντερ Ζουάν, εμφανίστηκε ενώπιον ομοσπονδιακού δικαστηρίου στην Ουάσιγκτον και στις 3 Απριλίου θα του επιβληθεί η ποινή του.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.