Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αποχώρηση από τη συζήτηση για τη Novartis, σκέφτεται η ΝΔ

Αποχώρηση από τη συζήτηση για τη Novartis, σκέφτεται η ΝΔ

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο αποχώρησης της ΝΔ από την αυριανή ψηφοφορία στη Βουλή για τη σύσταση προανακρικής επιτροπής στην υπόθεση της Novartis, αν η κυβέρνηση επιμείνει στη θέση να τοποθετήσει 10 κάλπες στην ψηφοφορία, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης.

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο αποχώρησης της ΝΔ από την αυριανή ψηφοφορία στη Βουλή για τη σύσταση προανακρικής επιτροπής στην υπόθεση της Novartis, αν η κυβέρνηση επιμείνει στη θέση να τοποθετήσει 10 κάλπες στην ψηφοφορία, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στον ρ/σ ΣΚΑΪ.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε χαρακτηριστικά: «Θα δούμε. Η ΝΔ έχει τα όπλα της».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ Χατζηδάκης υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση «πάει για μαλλί και βγαίνει κουρεμένη». Αυτό έγινε στο Σκοπιανό, αυτό γίνεται και στο θέμα της Novartis, όπου τα στοιχεία είναι μαρτυρίες γνώμης και όχι γνώσης».

Τόνισε πως «η κυβέρνηση είναι ικανή στα επικοινωνιακά τρικ και ανίκανη να λύσει το κάθε πρόβλημα. Αντίθετα, προσθέτει συνέχεια καινούρια προβλήματα».

Επανέλαβε πως η στάση της ΝΔ είναι «όλα στο φως», για να προσθέσει: «Δεν έχουμε να κρύψουμε απολύτως τίποτα. Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια, θα σταθούμε απέναντι σε αυτή τη μεθόδευση και στην Ολομέλεια».

Το σενάριο της αποχώρησης αν η κυβέρνηση επιμείνει στις 10 κάλπες, επιβεβαίωσε και η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη, μιλώντας στον Real FM. Όπως τόνισε, η διαδικασία αύριο θα έχει μια δυναμική και η ΝΔ θα αξιολογήσει όλα τα δεδομένα προτού πάρει τις αποφάσεις της.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024