Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αβραμόπουλος: Ζητώ να ερευνηθώ σε βάθος για τη Novartis

Αβραμόπουλος: Ζητώ να ερευνηθώ σε βάθος για τη Novartis

Αρνήθηκε οποιαδήποτε περίπτωση να έχει κερδίσει χρήματα από την υπόθεση της Novartis, ο ευρωπαίος επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος, σημειώνοντας πως ζητά να ερευνηθεί σε βάθος η προσωπική και πολιτική του ζωή.

Αρνήθηκε οποιαδήποτε περίπτωση να έχει κερδίσει χρήματα από την υπόθεση της Novartis, ο ευρωπαίος επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος, σημειώνοντας πως ζητά να ερευνηθεί σε βάθος η προσωπική και πολιτική του ζωή.

«Ξεκάθαρα λέω, ότι σε ό,τι με αφορά δεν υπάρχει καμία περίπτωση – και πρώτος εγώ ζητώ να ερευνηθεί σε βάθος οτιδήποτε αφορά στην προσωπική και στην πολιτική μου ζωή» τονίζει ο κ. Αβραμόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ιστορίες» του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με αποσπάσματα της συνέντευξης που μεταδόθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού, ο κ. Αβραμόπουλος διαβεβαιώνει ότι το ίδιο ισχύει και για τους συνεργάτες του. «Ας τους ψάξουν λοιπόν. Ας τους ερευνήσουν. Και αν κάτι βρεθεί, στο εκτελεστικό το απόσπασμα. Αλλά αυτό σας το λέω με βάση και τις διαβεβαιώσεις που μου έχουν δώσει. Το θέμα μας δεν είναι εκεί. Εγώ πιστεύω ότι είναι καθ’ όλα εντάξει. Το πιστεύω. Γιατί αν δεν το πίστευα δεν θα είχα συνεργάτες».

Για το εάν έχει μιλήσει με τον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Αβραμόπουλος απάντησε: «Όχι, δεν χρειάστηκε, αλλά δεν έχω καμιά δυσκολία να μιλήσω. Βέβαια αν χρειαστεί να μιλήσω δεν θα μιλήσω γι’ αυτό. Γι’ αυτό θα μιλήσει η Δικαιοσύνη μέχρι την ώρα που τα καθάρματα αυτά που έστησαν αυτή τη σκευωρία θα βρεθούν στο εδώλιο. Αυτό είναι ξεκάθαρο».

«Ο κ. Καραμανλής είναι ένας υπεύθυνος πολιτικός. Υπήρξε ένας πολύ καλός πρωθυπουργός και ήταν ενήμερος για όλα τα θέματα του. Και ειδικότερα για αυτά τα ζητήματα είχε δώσει και συγκεκριμένες οδηγίες. Γι’ αυτό και συγκάλεσε τις κυβερνητικές επιτροπές όπου συζητήθηκαν και ελήφθησαν οι αποφάσεις» υποστήριξε για το εάν οι πράξεις του ήταν εν γνώσει του τότε πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

«Αυτά που λένε πολλοί ότι η Ελλάδα γίνεται «Πολωνία» εγώ δεν τα συμμερίζομαι» υπογραμμίζει ο κ. Αβραμόπουλος και προσθέτει: «Υπάρχουν διαδικασίες, υπάρχουν κανονισμοί της Βουλής, υπάρχει Σύνταγμα. Και υπάρχει το Σύνταγμα» υπογραμμίζει ο κ. Αβραμόπουλος, ενώ στην επισήμανση ότι η Νέα Δημοκρατία έκανε αυτές τις αναφορές, ο ευρωπαίος επίτροπος τόνισε: «Μιλάτε με μένα τώρα, μιλάτε με μένα, και όταν μιλάτε με μένα απαντώ εγώ».

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024