Ένοπλη ληστεία από… μασκαράδες στη λαχαναγορά του Ρέντη
Περιπέτεια έζησαν έμποροι και πελάτες στη λαχαναγορά του Ρέντη το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, όταν δύο άτομα, ντυμένοι μασκαράδες, λήστεψαν υπό την απειλή όπλου ένα ψαράδικο. Οι ληστές δεν δίστασαν να πυροβολήσουν μία φορά στον αέρα, αλλά χωρίς να τραυματίσουν κάποιον.
Περιπέτεια έζησαν έμποροι και πελάτες στη λαχαναγορά του Ρέντη το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, όταν δύο άτομα, ντυμένοι μασκαράδες, λήστεψαν υπό την απειλή όπλου ένα ψαράδικο.
Οι ληστές δεν δίστασαν να πυροβολήσουν μία φορά στον αέρα, αλλά χωρίς να τραυματίσουν κάποιον.
Οι δράστες πήραν άγνωστο μέχρι στιγμής ποσό που υπήρχε στο ταμείο του ψαράδικου και διέφυγαν.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας