Με το απουσιολόγιο του Όσκαρ Γκαρθία να είναι γεμάτο ο Ολυμπιακός
ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αυριανής (18/02) αναμέτρησης
με τον Πανιώνιο για την 22η αγωνιστική της Super League.
Με το απουσιολόγιο του Όσκαρ Γκαρθία να είναι γεμάτο ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αυριανής (18/02) αναμέτρησης με τον Πανιώνιο για την 22η αγωνιστική της Super League.
Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει τους τραυματίες Σισέ, Φορτούνη και Σεμπά, καθώς και τους τιμωρημένους Πάρντο και Ρομαό. Αντίθετα, στην αποστολή βρίσκεται ο Ταχτσίδης που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε τις τελευταίες ημέρες.
Ο Ολυμπιακός καλείται να αγωνιστεί χωρίς τους φιλάθλους του, ενώ εκτός από τον Πανιώνιο, έχει να αντιμετωπίσει και την κακή ψυχολογία από τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και την ποινή αφαίρεσης των τριών βαθμών που του επιβλήθηκε για τα επεισόδια μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ για τη Super League.
Μια από τις φάσεις της χρονιάς εκτυλίχθηκε σε ματς στην Παραγουάη, όταν ποδοσφαιριστής σκόραρε κατά λάθος με το πρόσωπο μετά από διώξιμο αντιπάλου, σαν άλλος... Κώστας Βουτσάς!
Ανδρέας Τεττέη, Σίριλ Ντέσερς, Κάρολ Σβιντέρσκι και Μίλος Πάντοβιτς εντάχτηκαν στον Παναθηναϊκό στις τρεις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους και κόστισαν συνολικά 10,7 εκ. ευρώ.