Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαξίμου για Σαμαρά: Βρίσκεται σε μόνιμη μανία καταδίωξης

Μαξίμου για Σαμαρά: Βρίσκεται σε μόνιμη μανία καταδίωξης

Με δύο μόνο φράσεις και σε άκρως ειρωνικό τόνο απάντησε το Μέγαρο Μαξίμου στη σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς για την υπόθεση της Novartis και στη μήνυση που κατέθεσε με αφορμή την εμπλοκή του. Σε ειρωνικό τόνο κινείται και η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως «αναμένουμε μετά από τη μήνυση στον πρωθυπουργό, στους λειτουργούς της Δικαιοσύνης, και στους μάρτυρες, ο κ. Σαμαράς να μηνύσει και το FBI»

Με δύο μόνο φράσεις και σε άκρως ειρωνικό τόνο απάντησε το Μέγαρο Μαξίμου στη σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς για την υπόθεση της Novartis και στη μήνυση που κατέθεσε με αφορμή την εμπλοκή του.

«Ανυπομονούμε να διαβάσουμε τη νέα συνωμοσιολική θεωρία του σε μόνιμη μανία καταδιώξεως τελούντος κυρίου», απάντησε η κυβέρνηση.

ΣΥΡΙΖΑ: Αναμένουμε να μηνύσει και το FBI

Σε ειρωνικό τόνο κινείται και η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αναφέρει πως «ορισμένοι από αυτούς που φέρονται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο Novartis αδυνατούν να κρύψουν τη νευρικότητα και τον πανικό τους. Και εκτίθενται».

«Αναμένουμε μετά από τη μήνυση στον πρωθυπουργό, στους λειτουργούς της Δικαιοσύνης, και στους μάρτυρες, ο κ. Σαμαράς να μηνύσει και το FBI. Έτσι, θα αποκτήσει μεγαλύτερη «αξιοπιστία» η θεωρία συνωμοσίας που διακινεί» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

in.gr

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024