Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επεισόδια στο Κολωνάκι με οπαδούς της Ντιναμό Κιέβου [Εικόνες & Βίντεο]

Επεισόδια στο Κολωνάκι με οπαδούς της Ντιναμό Κιέβου [Εικόνες & Βίντεο]

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης από οπαδούς της Ντιναμό Κιέβου στο Κολωνάκι, όταν οι Ουκρανοί μπήκαν σε καφετέρια επί της οδού Τσακάλωφ και διαπληκτιζόμενοι με Ρώσους τα έκαναν γυαλιά-καρφιά, με αποτέλεσμα η αστυνομία να προχωρήσει στην προσαγωγή 18 ατόμων, εκ των οποίων η μία κατέληξε σε σύλληψη.

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης από οπαδούς της Ντιναμό Κιέβου στο Κολωνάκι, όταν οι Ουκρανοί μπήκαν σε καφετέρια επί της οδού Τσακάλωφ και διαπληκτιζόμενοι με Ρώσους τα έκαναν γυαλιά-καρφιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε λίγη ώρα μετά τις 16:00, σε καφετέρια επί της οδού Τσακάλωφ, όταν ομάδα περίπου δέκα Ρώσων κινήθηκε κατά πέντε Ουκρανών που βρίσκονταν στο μαγαζί και ήρθαν για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Οι αλλοδαποί συνεπλάκησαν μεταξύ τους και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, αφού προηγουμένως προκάλεσαν ζημιές, με την αστυνομία να προχωρά σε 18 προσαγωγές.

Μία σύλληψη από τις 18 προσαγωγές

Ελεύθεροι, ωστόσο, αφέθηκαν οι 17 από τους 18 προσαχθέντες, καθώς, όπως έγινε γνωστό από την Ελληνική Αστυνομία, κρατήθηκε μόνο ένα άτομο, ελληνικής υπηκοότητας, επειδή πάνω του βρέθηκε μια σιδερογροθιά και την Παρασκευή θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., δεν προέκυψαν στοιχεία εμπλοκής των προσαχθέντων στο επεισόδιο και δεν αποκλείεται να πρόκειται για τρίτη ομάδα, που αναζητούσε ουκρανούς οπαδούς της Ντιναμό Κιέβου για να τους επιτεθεί, αλλά αποφεύχθηκε κάτι τέτοιο, καθώς προηγήθηκε το άλλο επεισόδιο και επενέβη η Αστυνομία.

Όπως τονίζουν αστυνομικές πηγές, οι προσαχθέντες ήταν στην πλειψηφία τους έλληνες οπαδοί της ΑΕΚ, μαζί με δύο ιταλούς αντιφασίστες και κάποιους Λευκορώσους.

Είχε προειδοποιήσει ο Ρουβίκωνας

Υπενθυμίζεται ότι με ανάρτηση η αναρχική ομάδα «Ρουβίκωνας», εν όψει της άφιξης των Ουκρανών, είχε κάνει λόγο για «Ουκρανούς φασίστες του Δεξιού Τομέα» και σημείωνε ότι «η παρουσία οργανωμένων οπαδών είναι πρόκληση για όλο τον αντιφασιστικό κόσμο, είτε έχει σχέση με τα γήπεδα είτε δεν περνάει ούτε από έξω».

in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024