Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Διαδήλωση εκπαιδευτικών για τις αλλαγές σε ωράριο - απεργίες

Διαδήλωση εκπαιδευτικών για τις αλλαγές σε ωράριο – απεργίες

Να μην εφαρμοστούν οι αλλαγές στον νόμο για τις απεργίες, που ψηφίστηκαν στο πολυνομοσχέδιο για την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης, αλλά και να μην υλοποιηθούν μία σειρά από αλλαγές στην εκπαίδευση, ζήτησαν οι συμμετέχοντες σε πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.

Να μην εφαρμοστούν οι αλλαγές στον νόμο για τις απεργίες, που ψηφίστηκαν στο πολυνομοσχέδιο για την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης, αλλά και να μην υλοποιηθούν μία σειρά από αλλαγές στην εκπαίδευση, ζήτησαν οι συμμετέχοντες σε πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, που διοργάνωσαν το απόγευμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης οι Ενώσεις Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΕΛΜΕ), σύλλογοι πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, σύλλογοι γονέων και σύλλογοι φοιτητών.

«Καμία αύξηση στο ωράριο εργασίας και διδασκαλίας. Με συλλογικές αποφάσεις συλλόγων και συνδικαλιστική κάλυψη από ομοσπονδίες, συλλόγους Π.Ε. και ΕΛΜΕ δεν εφαρμόζουμε δεν υλοποιούμε την 30ωρη παραμονή στο σχολείο και την ακυρώνουμε στην πράξη» ήταν – μεταξύ άλλων – τα αιτήματα των εκπαιδευτικών, που συγκεντρώθηκαν στο άγαλμα Βενιζέλου.

«Οργανώνουμε τη συνέχεια του αγώνα ενάντια στο εκπαιδευτικό μνημόνιο και τα αντιλαϊκά μέτρα κυβέρνησης, υπουργείου, ΕΕ, ΟΟΣΑ με στόχο την ακύρωση των μέτρων, την αποτροπή των επόμενων και την ανατροπή όλου του πλαισίου Χρέους- ΕΕ- Μνημονίων. Προχωράμε με συντονισμό των εκπαιδευτικών σωματείων χωρίς καθυστερήσεις και λογικές αναμονής» ανέφεραν σε ανακοίνωση που εξέδωσαν για την κινητοποίηση.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024