Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη, αρκετές ημέρες μετά τον εντοπισμό της σορού της άτυχης 44χρονης, καθώς η οικογένεια της θανούσας επιμένει ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και όχι αυτοκτονία.

Την ίδια ώρα, στη δημοσιότητα ήρθαν νέα στοιχεία από τις τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν, καθώς και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Από τα στοιχεία που προέκυψαν από το κινητό τηλέφωνο της 44χρονης, επιβεβαιώθηκαν όσα είχε πει στις Αρχές ο σύντροφος της Ειρήνης για τη συνάντησή τους, λίγες ημέρες προτού βρεθεί νεκρή στο αυτοκίνητό της, στη λίμνη Τριχωνίδα.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι πέρασε μαζί τη νύχτα στο πάρκινγκ του νοσοκομείου ΚΑΤ, ενώ στη συνέχεια η 44χρονη είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει ξανά με τον γιατρό, χωρίς εκείνος να απαντά στις κλήσεις.

Παράλληλα, η Αστυνομία δίνει ιδιαίτερη βάση στα όσα κατέθεσε η κόρη της Ειρήνης Λαγούδη. Η κοπέλα ανέφερε ότι μια ημέρα πριν το τραγικό συμβάν, η μητέρα της ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και έκλαιγε συνέχεια.

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περίμεναν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση του θανάτου της 44χρονης τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, προκειμένου να αντλήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία για τις συνθήκες θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, στο αίμα της θανούσας βρέθηκε μικρή ποσότητα αλκοόλ, ουσία που περιέχεται σε ηρεμιστικά και αντικαταθλιπτικά φάρμακα, καθώς και ποσοστό ανθρακυλαιμοσφαιρίνης, κάτι που «αποδεικνύει» δηλητηρίαση από εισπνοή μονοξειδίου του άνθρακα.

in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο