Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ραντεβού του ΠΑΜΕ στα δικαστήρια της Ευελπίδων

Ραντεβού του ΠΑΜΕ στα δικαστήρια της Ευελπίδων

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις πολιτικές της κυβέρνησης εναντίον των συνδικάτων και των εργαζομένων θα πραγματοποιήσει στα δικαστήρια της Ευελπίδων το ΠΑΜΕ, στις 20 Φεβρουαρίου.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις πολιτικές που εφαρμόζει η κυβέρνηση εναντίον των συνδικάτων και των εργαζομένων θα πραγματοποιήσει στα δικαστήρια της Ευελπίδων το ΠΑΜΕ, την ημέρα θα δικάζονται 35 στελέχη της.

«Όλοι στα δικαστήρια της Ευελπίδων στις 20 Φλεβάρη στις 11.30 π.μ.» αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ και τονίζει ότι «η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την καταστολή και τις διώξεις εναντίον των συνδικάτων και των εργαζομένων που δεν σκύβουν το κεφάλι».

«Σε αυτή τους επίθεση, θέλουν να προλάβουν τις αντιδράσεις των εργαζομένων και αφού το καρότο του ΣΥΡΙΖΑ περί «δίκαιης ανάπτυξης» και άλλα «φύκια για μεταξωτές κορδέλες» δεν πιάνουν τόπο όπως πριν, επιστρατεύεται και το μαστίγιο» υπογραμμίζει το ΠΑΜΕ, συμπληρώνοντας ότι η δίκη των 35 στελεχών του είναι «έχει ξεκάθαρο στόχο να συντηρήσει το κλίμα καταστολής και τρομοκρατίας που θέλουν οι επιχειρηματικοί όμιλοι για να επιβάλουν σιγή νεκροταφείο στους χώρους δουλειάς».

«Καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να εκφράσουν για ακόμη μια φορά τη μαζική καταδίκη τους ενάντια στην ποινικοποίηση της οργάνωσης και της δράσης των εργαζομένων και των συνδικάτων» καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ.

in.gr

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024