Κούλογλου: Κρατάει χρόνια η έρευνα για το σκάνδαλο Novartis
Νέες αναφορές στην υπόθεση της Novartis και την εμπλοκή πολιτικών προσώπων στο σκάνδαλο έκανε ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, απαντώντας παράλληλα στα όσα υποστήριξε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη.
Νέες αναφορές στην υπόθεση της Novartis και την εμπλοκή πολιτικών προσώπων στο σκάνδαλο έκανε ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, απαντώντας παράλληλα στα όσα υποστήριξε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη.
Όπως σημείωσε ο κ. Κούλογλου, με δηλώσεις του στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, «όταν ρωτήθηκε για τις επαφές του κ. Σαλμά με την αμερικανική δικαιοσύνη, η εκπρόσωπος της ΝΔ παρέπεμψε στις δηλώσεις του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας στον ANT1».
«Σε αυτές ο κ. Σαλμάς παραδέχθηκε ότι δεν είχε ενημερώσει την ηγεσία της ΝΔ για τις επαφές του, οι οποίες ξεκίνησαν το 2015!» υπογράμμισε ο ευρωβουλευτής, προσθέτοντας πως «πέραν από το περίεργο του πράγματος, ότι δηλαδή η ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης εγκρίνει τις μυστικές επαφές του στελέχους της», το γεγονός είναι ότι «οι συνεννοήσεις αυτές αποδεικνύουν ότι η έρευνα για το σκάνδαλο Novartis κρατάει χρόνια, εμπλέκει πρώην υπουργούς της ΝΔ και καταρρίπτει πλήρως τη θεωρία περί σκευωρίας του ΣΥΡΙΖΑ».
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων