Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Audi ενδίδει στα ανοιχτά SUV (;)

Η Audi ενδίδει στα ανοιχτά SUV (;)

Μια σειρά σκίτσων που διέρρευσαν από τη γερμανική υπηρεσία κατάθεσης ευρεσιτεχνιών, αποκαλύπτουν το ενδιαφέρον της Audi για ένα cabrio SUV.


Με εξαίρεση το πρωτότυπο Cross Cabriolet Concept Quattro του 2007, η Audi δεν είχε δείξει ποτέ ενδιαφέρον για την κατασκευή ενός cabrio SUV.

Πλέον όμως η απόφαση αυτή όπως τουλάχιστον αφήνει να εννοηθεί ένα σκίτσο που διέρρευσε από την υπηρεσία κατάθεσης ευρεσιτεχνιών, θα αλλάξει στο μέλλον, πιθανότατα με αφετηρία το νέο Q8 το οποίο είναι πιθανότατα το πρώτο SUV μοντέλο το οποίο θα απαρνηθεί την σταθερή μεταλλική οροφή του.

Πλην της αλλαγής της άποψης της Audi για τα cabrio SUV, η συγκεκριμένη σειρά σκίτσων που είδε το φως της δημοσιότητας αποκαλύπτει και μια καινοτόμο προσέγγιση ως προς το σχεδιασμό της ανοιγόμενης οροφής η οποία υπόσχεται να προσφέρει περισσότερη ασφάλεια καθώς ένα μεγαλύτερο, από ότι συνήθως, μέρος της παραμένει στην θέση του, πάνω από οδηγό και συνοδηγό.

Επιπλέον με δεδομένο ότι ουσιαστικά μόνο το μεσαίο τμήμα της οροφής αποθηκεύεται στο πορτ μπαγκάζ μιας και σύμφωνα με το σχεδιασμό, το τελευταίο τμήμα λειτουργεί ως κάλυμμα, ο συγκεκριμένος σχεδιασμός αναμένεται να προσφέρει σημαντικά οφέλη ως προς την χωρητικότητα του πορτ μπαγκάζ.

auto.in.gr

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024