
Σοκαριστικό τροχαίο με έναν 49χρονο νεκρό στη Ρόδο
Σοκαριστικές είναι οι φωτογραφίες από το αυτοκίνητο που έπεσε από ύψος 13 μέτρων με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ένας 49χρονος στη Ρόδο.
Σοκαριστικές είναι οι φωτογραφίες από το αυτοκίνητο που έπεσε από ύψος 13 μέτρων με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ένας 49χρονος στη Ρόδο.
Το δυστύχημα έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής όταν το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε έφυγε από την πορεία του και έκανε «βουτιά» θανάτου από ύψος 13 περίπου μέτρων.
Σύμφωνα με τη «Ροδιακή», όλα έγιναν μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, στις δύο παρά είκοσι τα ξημερώματα. Το αυτοκίνητο κινούνταν με κατεύθυνση προς αεροδρόμιο. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα που υπάρχουν, τα έσπασε και έπεσε από ύψος 13 περίπου μέτρων.
Διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία και το ΕΚΑΒ και σε λίγα λεπτά ξεκίνησε η διαδικασία απεγκλώβισης του οδηγού. Όλα όμως ήταν πλέον αργά καθώς ο οδηγός εκτιμάται ότι σκοτώθηκε επιτόπου.
Για τα ακριβή αίτια τουτροχαίουδυστυχήματος διενεργείται σχετική έρευνα από τους αρμόδιους αξιωματικούς της Τροχαίας Ρόδου.
in.gr
- Το δαχτυλίδι με «ένα από τα οκτώ σπανιότερα διαμάντια στον κόσμο»
- Γιατί νιώθεις να λείπει κάτι από τη σχέση αφού τα κάνεις όλα σωστά;
- Τετραήμερη εργασία: Σε ποια ευρωπαϊκή χώρα είναι κανόνας και όχι εξαίρεση – Το πείραμα που πέτυχε
- Economist: Το μεγάλο deal που θέλει να καταφέρει ο Πούτιν με την Κίνα του Σι
- Η σιωπηλή προσάρτηση
- «Μαχαιριές» Καραχάλιου για το κόμμα Καρυστιανού – «Στον ιστό της πουτινικής αράχνης»


