Το Business Wire «απέκρουσε» κυβερνοεπίθεση
Το Business Wire, ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι «απέκρουσε» μια κυβερνοεπίθεση που είχε ως στόχο να το θέσει εκτός λειτουργίας. Το σύστημά του είναι πλέον «σταθερό», πρόσθεσε.
Το Business Wire, ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι «απέκρουσε» μια κυβερνοεπίθεση που είχε ως στόχο να το θέσει εκτός λειτουργίας. Το σύστημά του είναι πλέον «σταθερό», πρόσθεσε.
Πριν από τρεις ημέρες, το Business Wire ανέφερε ότι αντιμετώπιζε μια «κατευθυνόμενη και επίμονη» επίθεση άρνησης παροχής υπηρεσίας (DDoS) από τις 31 Ιανουαρίου.
Στη νέα αυτή ανακοίνωση τονίζεται ότι η εταιρεία «εξουδετέρωσε επιτυχώς τις κακόβουλες απόπειρες» να τεθεί εκτός λειτουργίας ο ιστότοπός της, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι εκτέθηκαν πληροφορίες που αφορούν τους πελάτες της.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Γλαβίνας: Ο Μητσοτάκης κανονικοποίησε το ρουσφέτι, η κυβέρνηση δεν έχει πλέον δημοκρατική νομιμοποίηση
- Σαουθάμπτον – Άρσεναλ 2-1: «Βόμβα» από τους «Άγιους», άφησαν εκτός FA Cup τους «κανονιέρηδες»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]
- Ηρακλής – Άρης 2-3 σετ: Ανατροπή ανόδου οι «κίτρινοι», επέστρεψαν στη Volley League μετά μετά από 10 χρόνια
- Η ιστορία δείχνει πως η Επαναστατική Φρουρά του Ιράν θα αντισταθεί μέχρι τελικής πτώσης σε μια εισβολή των ΗΠΑ
- Φωτιά σε όχημα στη λεωφόρο Αθηνών στον Ασπρόπυργο – Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αθήνα
- Χωρίς ενδείξεις ευλογιάς τα νεκρά πρόβατα που βρέθηκαν στην Κοζάνη – Πιθανή παράνομη σφαγή
- Η Δόξα Λευκάδας κατέκτησε το πρωτάθλημα κι ανέβηκε απευθείας στη Stoiximan GBL (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)










![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-136x85.jpg)





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)









































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442