Την επιθετική του γραμμή ενίσχυσε στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου (για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές), ο Απόλλων Σμύρνης με την απόκτηση του Άντονι Στόουκς.
Ο 30χρονος Ιρλανδός επιθετικός αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της σεζόν στη Σκωτία με τη Χιμπέρνιαν, με την οποία είχε 11 γκολ σε 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά έμεινε ελεύθερος στις 30 Ιανουαρίου.
Ο Στόουκς πέρασε από τις ακαδημίες της Άρσεναλ και μέτρησε μια συμμετοχή στην πρώτη ομάδα (σε αγώνα League Cup), ενώ στη συνέχεια έπαιξε σε Φόλκερκ, Σάντερλαντ, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Κρίσταλ Πάλας και Μπλάκμπερν.
Τα πιο παραγωγικά χρόνια της καριέρας του, όμως, τα πέρασε στη Σέλτικ, στην οποία έμεινε πεντέμιση χρόνια (από το καλοκαίρι του 2010 έως τον Ιανουάριο του 2016), σημείωσε συνολικά 76 τέρματα και πανηγύρισε τέσσερα πρωταθλήματα, δύο κύπελλα και ένα League Cup Σκωτίας.
Παράλληλα, υπήρξε και διεθνής με την εθνική Ιρλανδίας, καταγράφοντας εννέα συμμετοχές.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Η απόφαση της Federazione Italiana Nuoto Paralimpico να μην συμμετάσχει στη διοργάνωση στην Τουρκία αναδεικνύει τον αυξανόμενο αντίκτυπο των διεθνών εντάσεων στον παγκόσμιο αθλητισμό
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του