Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παραίτηση Διαμαντόπουλου και ενημέρωση για τις πληρωμές

Παραίτηση Διαμαντόπουλου και ενημέρωση για τις πληρωμές

Για την παραίτηση του από τον άτυπο ρόλο του τεχνικού διευθυντή ενημέρωσε τη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος. Τι ανέφερε για τις πληρωμές ο πρόεδρος Βασίλης Κωνσταντίνου και η 20αδα για τα Γιάννενα.

Για την παραίτηση του από τον άτυπο ρόλο του τεχνικού διευθυντή ενημέρωσε τη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος.

Ο ατζέντης του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν ο άνθρωπος που είχε αναλάβει -ελλείψει άλλου- να εκπροσωπεί την ΠΑΕ σε όλες τις μεταγραφικές υποθέσεις το τελευταίο διάστημα.

Από κει και πέρα στο αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί εμφανίστηκε την Παρασκευή 9/2 ο Βασίλης Κωνσταντίνου. Υστερα από αίτημα των παικτών ο πρόεδρος της ΠΑΕ έσπευσε να ενημερώσει για το χρονοδιάγραμμα των πληρωμών.

Ανέφερε, λοιπόν, ότι ανεξάρτητα από την καθυστέρηση της Αλ Αΐν στην καταβολή χρημάτων για τη μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ θα γίνει εξόφληση των ποσών που εκκρεμούν για κάθε παίκτη από τη δόση του Οκτώβρη.

Παράλληλα, ενημέρωσε ότι καταβάλλονται προσπάθειες για να λάβουν και τη δόση του Δεκέμβρη με απώτερο στόχο να ομαλοποιηθούν οι πληρωμές.

Με Τζανδάρη και Κουλιμπαλί η 20αδα

Εν τω μεταξύ, την Παρασκευή ολοκληρώθηκε και η προετοιμασία της ομάδας για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» (10/2, 19:30, NS2).

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Φάνης Τζανδάρης και Ουσμάν Κουλιμπαλί οι οποίοι είχαν μικροπροβλήματα τις προηγούμενες μέρες, ενώ έμειναν εκτός οι Δημήτρης Κουρμπέλης (θεραπεία), Αντονί Μουνιέ, Λουτσιάνο Νέβες (ατομικό πρόγραμμα), Πασχάλης Στάικος (ίωση) και Γκιγέρμο Μολίνς (απουσίαζε με άδεια).

Την 20αδα απαρτίζουν οι Βλαχοδήμος, Διούδης, Ευαγγέλου, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Λουντ, Κάτσε, Τζανδάρης, Μπουζούκης, Κουντουριώτης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας, Άλτμαν, Εμμανουηλίδης, Μυστακίδης.

Με βάση τις δοκιμές η πιθανή ενδεκάδα σε διάταξη 3-5-2 είναι Βλαχοδήμος – Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Οικονόμου – Κουλιμπαλί, Τζανδάρης, Κάτσε, Λουντ, Ινσούα – Μυστακίδης, Δώνης.

in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024