
Βόρεια Κορέα: Δεν εκλιπαρήσαμε για διάλογο με τις ΗΠΑ
Η Βόρεια Κορέα δεν έχει πρόθεση να ζητήσει συνάντηση μεταξύ μελών της δικής της αντιπροσωπείας και του αμερικανού αντιπροέδρου Μάικ Πενς ή άλλων μελών της αντιπροσωπείας των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στην Πιόνγκτσανγκ της Νότιας Κορέας, μεταδίδει το βορειοκορεατικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων.
Η Βόρεια Κορέα δεν έχει πρόθεση να ζητήσει συνάντηση μεταξύ μελών της δικής της αντιπροσωπείας και του αμερικανού αντιπροέδρου Μάικ Πενς ή άλλων μελών της αντιπροσωπείας των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στην Πιόνγκτσανγκ της Νότιας Κορέας, η τελετή έναρξης των οποίων θα γίνει αύριο Παρασκευή, μεταδίδει το βορειοκορεατικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA, επικαλούμενο κυβερνητικό αξιωματούχο.
Ο Τσο Γιονγκ Σαμ, γενικός διευθυντής του τμήματος που είναι αρμόδιο για τη Βόρεια Αμερική στο υπουργείο Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας, επισήμανε ότι η χώρα του «ουδέποτε εκλιπάρησε για να γίνει διάλογος με τις ΗΠΑ και θα συνεχίσει να τηρεί την ίδια στάση στο μέλλον», μετέδωσε το KCNA.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Σουηδία – Ελλάδα 2-2: Η τελευταία… λέξη ανήκε στην Εθνική
- «Φτάνουν οι μάχες»: Ο Ζελένσκι ζητά από τον Πούτιν να συναντηθούν και να λήξουν τον πόλεμο
- Ξεκινά η αποστολή voucher για τις παιδικές κατασκηνώσεις
- Σουηδία – Ελλάδα: Ολική ανατροπή και 2-1 με τον Νίλσον οι Σουηδοί (vid)
- Οι διακοπές του Μάικλ Τζόρνταν στη Μύκονο – Καλό φαγητό και χαλάρωση με φίλους και οικογένεια
- ΔΟΑΕ: Η έλλειψη πρόσβασης στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν προκαλεί «ανησυχία για εξάπλωση» των πυρηνικών

