Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπέγραψε στη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Στέφανος Καπίνο

Υπέγραψε στη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Στέφανος Καπίνο

Στη Νότιγχαμ Φόρεστ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Στέφανος Καπίνο. Η άλλοτε πρωταθλήτρια Ευρώπης, στην οποία αγωνίζονται επίσης και οι Απόστολος Βέλλιος, Ανδρέας Μπουχαλάκης, ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα, ο οποίος υπέγραψε για 1,5 χρόνο.

Στη Νότιγχαμ Φόρεστ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Στέφανος Καπίνο.

Η άλλοτε πρωταθλήτρια Ευρώπης, στην οποία αγωνίζονται επίσης και οι Απόστολος Βέλλιος, Ανδρέας Μπουχαλάκης, ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα, ο οποίος υπέγραψε για 1,5 χρόνο.

Εκτός του Καπίνο, η Νότιγχαμ πρόσθεσε ακόμη έναν ποδοσφαιριστή στο δυναμικό της και συγκεκριμένα τον Ισπανό ακραίο (αριστερό) αμυντικό Ραφαέλ Φουέντες, ο οποίος ήταν ελεύθερος από το περασμένο καλοκαίρι, μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Οσασούνα.

«Το να στέκεσαι κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού είναι μια μεγάλη ευθύνη αλλά και τεράστια τιμή, γι΄ αυτό και προσπάθησα σε όλη αυτή τη διαδρομή, από το καλοκαίρι του 2015, να είμαι αντάξιος της ιστορίας του συλλόγου και να δίνω το 100% του εαυτού μου με μοναδικό σκοπό την επίτευξη των στόχων μας, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο, τη διοίκηση, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου και φυσικά τον κόσμο του Ολυμπιακού για την υποστήριξη και τη δύναμη που μου έδινε, ακόμα και σε δύσκολες βραδιές που πάντα θα περάσει ένας τερματοφύλακας. Είμαι βέβαιος ότι η ομάδα θα καταφέρει να επιστρέψει στην κορυφή πολύ σύντομα…», έγραψε ο Καπίνο.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024