Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ξεκίνησε η ανάγνωση εγγράφων στη δίκη της ΧΑ

Ξεκίνησε η ανάγνωση εγγράφων στη δίκη της ΧΑ

Στο στάδιο της ανάγνωσης εγγράφων προχώρησε σήμερα, Πέμπτη, η διαδικασία ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που δικάζει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Στο στάδιο της ανάγνωσης εγγράφων προχώρησε σήμερα, Πέμπτη, η διαδικασία ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που δικάζει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Με την ολοκλήρωση των καταθέσεων των πλέον των 130 μαρτύρων κατηγορίας, η δίκη, που μετρά ήδη 224 συνεδριάσεις, προχωρά στο στάδιο της ανάγνωσης των εκατοντάδων εγγράφων που περιλαμβάνονται στην ογκωδέστατη δικογραφία για την εγκληματική οργάνωση. Στο πλαίσιο αυτής της φάσης, θα προβληθούν και όλα τα βίντεο που έχουν συλλέξει οι δικαστικές Αρχές.

Στην αίθουσα τελετών του Εφετείου όπου είχε προγραμματιστεί η σημερινή συνεδρίαση, εγκαταστάθηκε προτζέκτορας πίσω από την έδρα για την οπτική προβολή κάθε στοιχείου βίντεο ή εγγράφου που θα εξετάζεται από το δικαστήριο.

Τα πρώτα αναγνωστέα που προβλήθηκαν αφορούσαν την υπόθεση της δολοφονίας του μουσικού Παύλου Φύσσα και ήταν κυρίως πειστήρια, εκθέσεις κατασχέσεων και εκθέσεις ερευνών σε χώρους εμπλεκομένων και στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, ιατροδικαστικές και ιατρικές εξετάσεις, καθώς και αυτά που αφορούν τα δελτία της Αστυνομίας, ηχητικά διαβιβάσεων της Άμεσης Δράσης και άλλα, κατά τον χρόνο του εγκλήματος.

Η διαδικασία της ανάγνωσης εγγράφων θα απαιτήσει πολλές συνεδριάσεις του δικαστηρίου και αμέσως μετά αναμένεται να ανοίξει ο κύκλος της κατάθεσης των μαρτύρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024