
Νέα βουτιά 4,15% σημείωσε ο Dow Jones
Σε μία ακόμα συνεδρίαση μεγάλων διακυμάνσεων, το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης αύξησε την Πέμπτη τις απώλειές του, καθώς οι επενδυτές παραμένουν ιδιαίτερα νευρικοί για την άνοδο των επιτοκίων δανεισμού.
Σε μία ακόμα συνεδρίαση μεγάλων διακυμάνσεων, το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης αύξησε την Πέμπτη τις απώλειές του, καθώς οι επενδυτές παραμένουν ιδιαίτερα νευρικοί για την άνοδο των επιτοκίων δανεισμού.
Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας υποχώρησε κατά 1,032,89 μονάδων (-4,15%) στις 23.860,46 μονάδες.
Ο δείκτης Nasdaq των εταιρειών τεχνολογίας έκλεισε μειωμένος κατά 274,82 μονάδες (-3,9%) στις 6.777,16 μονάδες.
Ο ευρύτερος δείκτης Standard and Poor’s 500 έκλεισε με πτώση 100,66 μονάδων (-3,75%) στις 2.581 μονάδες.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Τουρκία: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ – Στις 8 Ιουλίου η συνεδρίαση των ηγετών
- Βραζιλία-Νορβηγία 1-2: Ο Χάαλαντ σκόρπισε την Σελεσάο και οι «Βίκινγκ» έγραψαν ιστορία – Σούπερ βόμβα!
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινές δυνάμεις δολοφόνησαν 16χρονο Παλαιστίνιο – Το δεύτερο περιστατικό μέσα σε μία εβδομάδα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Μία λύση – ανάσα
- Γάλλος ποδηλάτης που έκανε το γύρο της Ευρώπης βρέθηκε λόγω… GPS σε καταυλισμό στο Μενίδι, όπου τον λήστεψαν
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 6 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- METEO: Στην Αίγινα έφτασε σε λίγες ώρες ο καπνός από τη μεγάλη φωτιά στην Οινόη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442