Χωρίς ίχνος μακιγιάζ η Ζιζέλ στο εξώφυλλο της ιταλικής Vogue
Το διάσημο μοντέλο, Ζιζέλ Μπούντχεν έχει φωτογραφηθεί για εξώφυλλα χιλιάδων περιοδικών μόδας. Αλλά κανείς δεν την έχει ξαναδεί, όπως στο εξώφυλλο της «Vogue Italia» στο τεύχος Φεβρουαρίου.
Το διάσημο μοντέλο, Ζιζέλ Μπούντχεν έχει φωτογραφηθεί για εξώφυλλα χιλιάδων περιοδικών μόδας. Αλλά κανείς δεν την έχει ξαναδεί, όπως στο εξώφυλλο της «Vogue Italia» στο τεύχος Φεβρουαρίου.
Η Μπούντχεν άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού της στον φωτογράφο Τζέιμι Χούκσουορθ για την πιο προσωπική φωτογράφηση που έχει κάνει ποτέ.
Γράφοντας ιστορία για το περιοδικό μόδας, η 37χρονη «βασίλισσα των supermodel» εμφανίζεται στις φωτογραφίες χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φυσικά τα μαλλιά της, δίνοντας στο κοινό την πιο αυθεντική εικόνα της.
Με τίτλο «Sunday With Gisele» (Κυριακή με τη Ζιζέλ) το φωτογραφικό αφιέρωμα καταγράφει πόσο φυσιολογική είναι η ζωή της Μπούντχεν στη Βοστώνη – παρά το γεγονός ότι είναι το δεύτερο υψηλότερης αμοιβής μοντέλο στον κόσμο και παντρεύτηκε τον επιθετικό της ομάδας του αμερικανικού ποδοσφαίρου, New England Patriots, Τομ Μπρέιντι – καθώς ανατρέχει σε παλιές φωτογραφίες , παίζει με το σκύλο της και για να ζεσταθεί φορά ένα ζευγάρι Bugs Bunny παντόφλες.

Με το φρέσκο πρόσωπό της, τα φυσικά κυματιστά μαλλιά της και ακόμη και τις δικές της ενδυματολογικές επιλογές από τη ντουλάπα της, το μοντέλο από τη Βραζιλία κράτησε χαμηλούς τόνους, ενώ ο Χούκσουορθ κατέγραψε τα όμορφα πλάνα. Ο φωτογράφος ευθυγραμμίστηκε με την απλότητα της φωτογράφησης, χρησιμοποιώντας μόνο το φυσικό φως και φρόντισε ώστε οι φωτογραφίες να παραμείνουν χωρίς επεξεργασία.
in.gr
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της ιατρικής (Μέρος Η’)
- Ο σκύλος και η γάτα αναγνωρίζουν τη μαμά τους μετά από χρόνια;
- «Ο Χίφι είναι στην κορυφή της λίστας της Βαλένθια»
- Αποθέωση για την «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν – Οι πρώτες αντιδράσεις
- Λίβανος: Χριστιανικά χωριά διαψεύδουν τους ισχυρισμούς Νετανιάχου ότι ζήτησαν να προσαρτηθούν στο Ισραήλ
- Οι δηλώσεις του Ρονάλντο μετά τον αποκλεισμό: «Η Πορτογαλία πριν από μένα δεν είχε τίτλο – Το Euro αξίζει όσο ένα Μουντιάλ»
- Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία: Ανησυχία για την εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου στον Ειρηνικό από την Κίνα
- Ρόδος: Συνελήφθη 47χρονος για ενδοοικογενειακή βία – Ξυλοκόπησε την εν διαστάσει σύζυγό του σε βενζινάδικο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-9b5dvrjb05g-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442