Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χιμένεθ: Είχαμε ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Ολυμπιακό

Χιμένεθ: Είχαμε ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Ολυμπιακό

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά την πρόκριση της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός τεχνικός, αφού ευχήθηκε περαστικά τον συμπατριώτη του προπονητή των Ερυθρολεύκων Όσκαρ Γκαρθία, τόνισε ότι με τον ολυμπιακό είχε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με την ομάδα του Πειραιά από το 2011 (νίκησε ο Ολυμπιακός με 6-0).

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά την πρόκριση της ΑΕΚ επί
του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός τεχνικός, αφού ευχήθηκε περαστικά τον
συμπατριώτη του προπονητή των Ερυθρολεύκων Όσκαρ Γκαρθία, τόνισε ότι με
τον ολυμπιακό είχε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με την ομάδα του
Πειραιά από το 2011 (νίκησε ο Ολυμπιακός με 6-0).

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χιμένεθ:

«Ευχαριστώ τον Θεό που έχω την υγεία μου. Να ευχηθώ περαστικά στον συνάδελφο και τον συμπατριώτη μου, τον Οσκαρ σ’ αυτήν την περιπέτεια που έχει.

Θέλαμε να τελειώσουμε το ματς με Λάζαρο και Αραούχο, αλλά ο τραυματισμός (Λόπες) που έτυχε νωρίς είχε ως αποτέλεσμα να γίνει γρήγορα η πρώτη αλλαγή. Ο Λάζαρος έχει ακόμα πολύ ποδόσφαιρο μπροστά του και ελπίζω να μείνει στην ΑΕΚ.

Είναι πρώτος μας σκόρερ, ένας εκπληκτικός παίκτης όταν τού βγαίνει αυτό που θέλει στο γήπεδο. Οσο για τον Βράνιες, είναι ένας πολύ μεγάλος αμυντικός όταν είναι συγκεντρωμένος και σκέφτεται μόνο την ΑΕΚ.

Υπάρχουν λογαριασμοί εναντίον του Ολυμπιακού από εκείνο το ματς του 2011 (σ.σ. ο Ολυμπιακός είχε συντρίψει 6-0 την ΑΕΚ στην πρώτη θητεία του Χιμένεθ). Δεν θέλω να αφήνω ανοιχτούς λογαριασμούς. Ο,τι έγινε τότε, ήταν ντροπή.

Εχω παίξει 14 χρόνια στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και μπορώ να σας πω ότι το σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι πολύ πιο έντονο απο ότι τότε. Οι παίκτες θέλουν πάντα να παίζουν σε ματς όπως το σημερινό (7/2). Αν θέλουμε όμως να παραμείνουμε σε αυτό επίπεδο και να συμμετέχουμε σε τρεις διοργανώσεις, δεν γίνεται να παίζουν συνέχεια.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο. Στο δεύτερο, το είχαμε ξεκάθαρο στο μυαλό μας ότι έπρεπε να μπούμε για τη νίκη. Κι έτσι έγινε. Ο Ολυμπιακός μας δημιούργησε κάποιες αμφιβολίες μόνο μετά το γκολ από στατική φάση. Τα έδωσε όλα ο Ολυμπιακός για αυτό η νίκη μας έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία.

Προσπαθώ να πάρω το μέγιστο από τους παίκτες μου. Είναι καλύτερα να έχεις έναν παίκτη του «έξι» και να τον φτάνεις στο «οκτώ» παρά το αντίθετο. Ενας του «οκτώ» να παίζει για «έξι». Ο κόσμος μας είναι πολύ σημαντικός γι΄ αυτό θα τούς ζητούσα να κάνουν μια προσπάθεια ώστε το ΟΑΚΑ να μην είναι τόσο ψυχρό όταν δεν παίζουμε ντέρμπι.

Οι τρεις βαθμοί που πήραμε στο «Καραϊσκάκη» είναι εξίσου σημαντικοί με τους τρεις εναντίον του Αστέρα (την Κυριακή). Δύσκολο ματς, ίδιοι βαθμοί. Χρειαζόμαστε τον κόσμο για να ονειρευόμαστε».

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024