Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Ρεάλ προσέφερε τον Ντι Στέφανο στην Μ.Γιουνάιτεντ μετά την τραγωδία του Μονάχου

Η Ρεάλ προσέφερε τον Ντι Στέφανο στην Μ.Γιουνάιτεντ μετά την τραγωδία του Μονάχου

Η Daily Telegraph αποκάλυψε μια χειρονομία γενναιοδωρίας της Ρεάλ Μαδρίτης και του προέδρου της, Σαντιάγκο Μπενραμπέου, στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την τραγωδία στο Μόναχο, με αφορμή την συμπλήρωση (την Τρίτη) 60 χρόνων από την «μαύρη μέρα» στην ιστορία των «μπέμπηδων». Οι Μαδριλένοι, σύμφωνα με την εφημερίδα, πρόσφεραν τον Αλφρέντο Ντι Στέφανο, πληρώνοντας μάλιστα τα μισά χρήματα του μισθού που θα είχε ο Αργεντινός. Διαβάστε την ιστορία...

Η Daily Telegraph αποκάλυψε μια χειρονομία γενναιοδωρίας της Ρεάλ Μαδρίτης και του προέδρου της, Σαντιάγκο Μπενραμπέου, στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την τραγωδία στο Μόναχο, με αφορμή την συμπλήρωση (την Τρίτη) 60 χρόνων από την «μαύρη μέρα» στην ιστορία των «μπέμπηδων».

Οι Μαδριλένοι, σύμφωνα με την εφημερίδα, πρόσφεραν τον Αλφρέντο Ντι Στέφανο, πληρώνοντας μάλιστα τα μισά χρήματα του μισθού που θα είχε ο Αργεντινός.

«Ο Ντι Στέφανο ήταν έτοιμος να έρθει. Ηταν κάτι το εξαιρετικό, επειδή εκείνη την εποχή η Ρεάλ Μαδρίτης μαζί με την Μπαρτσελόνα μάχονταν για το πρωτάθλημα. Ταμίας της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ο Ραϊμόντο Σαπόρτα και είπε στον Τζίμι Μέρφι, βοηθό του Ματ Μπάσμπι, τότε προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Προσπαθήστε να το κρατήσετε μυστικό, γιατί στην Ισπανία θα είναι ένα σκάνδαλο», όπως έγραψε ο Τζον Λάντεν, συγγραφέας του βιβλίου «Ιστορία δύο πόλεων: Μάντσεστερ και τη Μαδρίτη 1957-1968».

Η μεταγραφή του Ντι Στέφανο δεν έγινε, γιατί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έλαβε την έγκριση του γραμματέα της Football League, Αλαν Χάρντάκερ, για την απόκτηση ξένου παίκτη.

Στο αεροπορικό δυστύχημα του Μονάχου, έχασαν την ζωή τους 23 άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οκτώ από αυτούς παίκτες. Το Μόναχο ήταν ενδιάμεσος σταθμός της επιστροφής της αγγλικής ομάδας από το Βελιγράδι, όπου είχε αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα για το Κύπελλο Πρωταθλητριών.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024