Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παπασπύρου για Novartis: Έκρυβαν έγγραφα, θα τα βρούμε όλα

Παπασπύρου για Novartis: Έκρυβαν έγγραφα, θα τα βρούμε όλα

«Υπήρχαν υπάλληλοι που έκρυψαν τα έγγραφα. Μην ανησυχείτε. Σιγά - σιγά θα τα βρούμε όλα» δήλωσε η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, Μαρία Παπασπύρου, σχετικά με την προκαταρκτική έρευνα που διενεργείται για την τιμολόγηση των φαρμάκων της εταιρίας Novartis.

«Υπήρχαν υπάλληλοι που έκρυψαν τα έγγραφα. Μην ανησυχείτε. Σιγά – σιγά θα τα βρούμε όλα» δήλωσε η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, Μαρία Παπασπύρου, σχετικά με την προκαταρκτική έρευνα που διενεργείται για την τιμολόγηση των φαρμάκων της εταιρίας Novartis.

«Μου παρήγγειλε η Εισαγγελία Διαφθοράς προκαταρκτική έρευνα για την τιμολόγηση των φαρμάκων. Και μέσα σε αυτό το πλαίσιο κάνουμε την έρευνα και τον έλεγχο» είπε η κ. Παπασπύρου, προσθέτοντας πως «ο έλεγχος δεν ήταν εύκολος. Κουραστήκαμε πάρα πολύ για να συγκεντρώσουμε το υλικό» ανέφερε η κ. Παπασπύρου μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ- ΜΠΕ, Πρακτορείο 104,9.

Σύμφωνα με τη Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης «από μόνες τους οι μαρτυρίες δεν μπορούν να πείσουν τον κόσμο. Χρειάζονται και τα έγγραφα».

Δήλωσε αισιόδοξη πως «θα τη βρούμε την άκρη του νήματος. Πιστεύω σε δύο-τρεις μήνες το πολύ, εάν δεν τύχει κάτι έκτακτο, θα έχουμε τελειώσει το πρώτο πόρισμα για τα χρόνια 2006-2011 και μετά θα προχωρήσουμε στα επόμενα χρόνια».

‘Οπως είπε «πρόκειται για μια δύσκολη υπόθεση από πλευράς έρευνας και χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μη γίνει κανένα λάθος. Πιστεύω ότι θα τα βρούμε όλα τα έγγραφα. Δεν υπάρχει περίπτωση».

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024