Γεωργιάδης: Ένας μάρτυρας εμπλέκει την Novartis με την τρόικα
Στην αποκάλυψη ότι ο τρίτος προστατευόμενος μάρτυρας της υπόθεσης της Novartis σε κατάθεσή του εμπλέκει την εταιρία με την τρόικα, λέγοντας ότι είχαν περίεργες σχέσεις, προχώρησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης την Τετάρτη.
Στην αποκάλυψη ότι ο τρίτος προστατευόμενος μάρτυρας της υπόθεσης της Novartis σε κατάθεσή του εμπλέκει την εταιρία με την τρόικα, λέγοντας ότι είχαν περίεργες σχέσεις, προχώρησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης την Τετάρτη.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο Αδωνις Γεωργιάδης επισήμανε πως ο τρίτος προστατευόμενος μάρτυρας ανέφερε σε κατάθεσή του περίπου τα Χριστούγεννα ότι ο Κωνσταντίνος Φρουζής και η Novartis είχαν περίεργες σχέσεις με την τρόικα.
«Θα στείλω τον φάκελο στον κ. Κοστέλο, στον κ. Γιούνκερ και στην κ. Μέρκελ για να μάθουν τι είδους Μαδούρο στηρίζουν στην Ελλάδα» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.
Επιπλέον, έκανε λόγο για ιστορία στημένη από τους κυρίους Τσίπρα, Παπαγγελόπουλο και Πολάκη.
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κατέληξε, λέγοντας ότι αναμένει δυο προανακριτικές επιτροπές στη Βουλή, μια για την Novartis, καθώς και μια για την υπόθεση της πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία -υπόθεση για την οποία, όπως είπε, ο υπουργός Αμυνας και κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος είναι βαθιά εκτεθειμένος.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα