Ο Ρόναλντ Κούμαν θα είναι ο διάδοχος του Ντικ Άντβοκαατ στην Εθνική
Ολλανδίας. Η Ομοσπονδία των «οράνιε» ανακοίνωσε πως ο 54χρονος τεχνικός
και παλιός διεθνής άσος θα είναι ο προπονητής της ομάδας για τα επόμενα
4,5 χρόνια.
Ο Ρόναλντ Κούμαν θα είναι ο διάδοχος του Ντικ Άντβοκαατ στην Εθνική Ολλανδίας. Η Ομοσπονδία των «οράνιε» ανακοίνωσε πως ο 54χρονος τεχνικός και παλιός διεθνής άσος θα είναι ο προπονητής της ομάδας για τα επόμενα 4,5 χρόνια.
Η Ολλανδία απέτυχε να προκριθεί στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας κι αυτό ήρθε ως συνέχεια και της αποτυχίας που είχε να περάσει στα τελικά του EURO 2016.
Ο Ρόναλντ Κούμαν, που ως κεντρικός αμυντικός υπήρξε βασικότατο στέλεχος της Εθνικής ομάδας που έχει κατακτήσει τον μοναδικό τίτλο στην ιστορία της (EURO 1988), γίνεται ο έβδομος προπονητής της Εθνικής μέσα σε οκτώ χρόνια.
Ο ίδιος στην καριέρα του έχει διατελέσει τεχνικός σε Έβερτον, Σαουθάμπτον, Φέγενορντ, Άλκμααρ, Βαλένθια, Αϊντχόφεν, Μπενφίκα, Άγιαξ και Φίτεσε.
Χωρίς τον Νίκολα Μίροτιτς ταξίδεψε η Μονακό στην Αθήνα, για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της φάσης των playoffs για την Ευρωλίγκα. - Τι δήλωσε ο Ντιαλό.
Σε συνέντευξή του σε ρουμάνικο Μέσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε ως τους δύο πιο δύσκολους μήνες της ζωής του, μετά τον θάνατο του πατέρα του Μιρτσέα και τον χαμένο τελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.