Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Με Λιβάγια η αποστολή της ΑΕΚ για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Με Λιβάγια η αποστολή της ΑΕΚ για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Με τον Μάρκο Λιβάγια στην αποστολή, θα υποδεχτεί την Τετάρτη (19:30 Cosmotesport) η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό, στη ρεβάνς των προημιτελικών κυπέλλου. Ο Κροάτης έφυγε με διάστρεμμα στην ποδοκνημική από τον αγώνα των δύο ομάδων την προηγούμενη Κυριακή κι ήταν εξ αρχής δύσκολη η παρουσία του. Την Τρίτη ακολούθησε θεραπεία και έβγαλε μέρος του κανονικού προγράμματος, έτσι ο Χιμένεθ τον πήρε στους «19» και την Τετάρτη θα διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητάς του.

Με τον Μάρκο Λιβάγια στην αποστολή, θα υποδεχτεί την Τετάρτη (19:30 Cosmotesport) η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό, στη ρεβάνς των προημιτελικών κυπέλλου. Ο Κροάτης έφυγε με διάστρεμμα στην ποδοκνημική από τον αγώνα των δύο ομάδων την προηγούμενη Κυριακή κι ήταν εξ αρχής δύσκολη η παρουσία του.

Την Τρίτη ακολούθησε θεραπεία και έβγαλε μέρος του κανονικού προγράμματος, έτσι ο Χιμένεθ τον πήρε στους «19» και την Τετάρτη θα διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητάς του.

Εκτός αποστολής τέθηκαν ο Τσόσιτς (που μπαίνει σιγά σιγά σε κανονικούς ρυθμούς), ο Τζανετόπουλος, ο Ανέστης, ο Αϊντάρεβιτς (ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο), ο Κλωναρίδης, ο Μοράν και ο Νίκλας Χουλτ. Αναφορικά με τον Σουηδό, το ντεμπούτο του με τα κιτρινόμαυρα πιθανότατα θα γίνει την Κυριακή, εναντίον του Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ.

Η αποστολή: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσος, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Μπακασέτας, Κονέ, Μασούντ, Γαλανόπουλος, Μπάμπης Γιακουμάκης, Λιβάγια, Αραούχο

* Ο Αντρέ Σιμόες δηλώθηκε να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής (4 κάρτες) στον κυριακάτικο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο Μιχάλης Μπακάκης θα εκτίσει αντίστοιχη ποινή στον αγώνα ΑΕΚ-Ξάνθη την άλλη Κυριακή.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024