Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λαφαζάνης: Επιτυχία η αναστολή των πλειστηριασμών

Λαφαζάνης: Επιτυχία η αναστολή των πλειστηριασμών

«Επιτυχία του κινήματος για την προστασία των σπιτιών και της λαϊκής περιουσίας» χαρακτηρίζει ο γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης την απόφαση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου για αναστολή των πλειστηριασμών στα Ειρηνοδικεία μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου.

«Επιτυχία του κινήματος για την προστασία των σπιτιών και της λαϊκής περιουσίας» χαρακτηρίζει ο γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης την απόφαση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών – Πειραιώς – Αιγαίου και Δωδεκανήσου για αναστολή των πλειστηριασμών στα Ειρηνοδικεία μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου.

Ο κ. Λαφαζάνης σε δήλωσή του έκανε λόγο για «πανικόβλητη» απόφαση και πρόσθεσε χαρακτηριστικά πως «η «ληστρική» κυβέρνηση των τραπεζών και η κλίκα των «κορακιών» του Γεώργιου Ρούσκα, έχουν οικτρές αυταπάτες αν πιστεύουν ότι βρήκαν τη βρώμικη συνταγή των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για να αρπάξουν εκ τους ασφαλούς τις λαϊκές περιουσίες σε κλειδαμπαρωμένα και πολιορκημένα από ΜΑΤ συμβολαιογραφικά γραφεία».

«Σύντομα θα αντιληφθούν ότι η οργή και η εφευρετικότητα του κινήματος δεν σταματάει μπροστά σε αυταρχικές μεθοδεύσεις ενός καθεστώτος ανδρείκελου των τραπεζιτών που δεν κάνει τίποτα άλλο από το να ληστεύει και να εξαθλιώνει την κοινωνία» κατέληξε ο γραμματέας της ΛΑΕ.

in.gr

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024