Συνεχίζεται το θρίλερ με την υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη. Την ώρα που
έχει αναβληθεί η επιχείρηση των δυτών στη λίμνη Τριχωνίδα, η οποία είχε
προγραμματιστεί στο πλαίσιο της αναζήτησης του κινητού της 44χρονης, ο
δικηγόρος της οικογένειας κατήγγειλε ότι κάποιος άνοιξε το viber της
Ειρήνης.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, η επιχείρηση ήταν να γίνει αυτή την εβδομάδα αλλά αναβλήθηκε, δημιουργώντας ερωτήματα, καθώς οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν.

Η απάντηση στο ερώτημα είναι ότι η αστυνομία έχει πάψει να ελπίζει πως θα βρει κάτι στην λίμνη και σε αυτό συνηγορεί και η αποκάλυψη σε τηλεοπτική εκπομπή από τον Βασίλη Ταουξή, δικηγόρο της οικογένειας της 44χρονης, ο οποίος υποστήριξε ότι το κινητό της Ειρήνης άνοιξε και μάλιστα κάποιοι άλλαξαν και τη φωτογραφία προφίλ.

«Κάποιος άνοιξε το viber της Ειρήνης»

Συγκεκριμενα δήλωσε: «Eχτές το βράδυ με επισκέφτηκε στο γραφείο μου τρομαγμένος ο αδελφός της και μου είπε πως κάποιοι έχουν ανοίξει το viber της Ειρήνης. Του είπα ότι πρέπει να ενημερώσουμε την Αστυνομία. Μου απάντησαν ότι κάνουν προσπάθειες σύνδεσης και ενημέρωσης.

»Σήμερα με ξαναπήρε τηλέφωνο (ο αδελφός της Ειρήνης) και μου είπε ότι το viber εξακολουθεί να είναι εν λειτουργία και τις πρωινές ώρες άλλαξαν τη φωτογραφία στο προφίλ της.

»Αρχίζει και εδραιώνεται μέρα με τη μέρα η πεποίθηση πως κάποιος έχει το κινητό και το χρησιμοποιεί κατά το δοκούν. Θεωρώ πως η έρευνα θα στραφεί προς πάσα κατεύθυνση» κατέληξε ο κύριος Ταουξής.

in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο