Η Partisan Motors είναι μια μικρή γερμανική φίρμα η οποία πέρυσι τον Οκτώβριο παρουσίασε ένα πρωτότυπο SUV ονόματι Partisan One το οποίο χάρη στην απλή λογική του υπόσχεται ταχεία συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση καθώς και μετασκευή ή προσαρμογή στις εκάστοτε ανάγκες του χρήστη του, χαρακτηριστικά τα οποία το καθιστούν ιδανικό για στρατιωτική χρήση όπως άλλωστε και η εγγύηση 100 ετών από την οποία θεωρητικά συνοδεύεται.

Ο άνθρωπος πίσω από την φίρμα και από το σχεδιασμό αυτού του πρωτόγονου SUV που θυμίζει περισσότερο κατασκευή Lego παρά τυπικό εκπρόσωπο του είδους, Dr. Juri Postnikov, επανέρχεται στο προσκήνιο, προφανώς επηρεασμένος από την πρόθεση του Elon Musk να στείλει ένα Tesla Roadster σε τροχιά γύρω από τον Άρη με τη συνδρομή της SpaceX, λέγοντας ότι κατασκεύασε μια νέα εκδοχή του Partisan One η οποία ενδείκνυται για την εξερεύνηση του Άρη.

Σύμφωνα με τις συστάσεις, η νέα έκδοση η οποία ονομάζεται Partisan One Mars Edition κατασκευάζεται από ανθρακονήματα και εφοδιάζεται με τέσσερις ηλεκτροκινητήρες, ενώ σύμφωνα με τα λεγόμενα του Dr. Postnikov, θα μπορούσε να εκτοξευθεί σε τμήματα έως τον Κόκκινο Πλανήτη και να συναρμολογηθεί επί τόπου «ακόμα και από τον ίδιο τον Elon Musk».

Όπως ο ίδιος υποστηρίζει άλλωστε, ένα SUV ταιριάζει πολύ περισσότερο στο αφιλόξενο περιβάλλον του διαστήματος από ένα roadster.

auto.in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο