Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Partisan Motors Vs Tesla στον… πόλεμο των άστρων

Partisan Motors Vs Tesla στον… πόλεμο των άστρων

H Partisan Motors μια μικρή γερμανική φίρμα με ένα μόνο μοντέλο που δείχνει να απαρνείται οποιαδήποτε έννοια πολυπλοκότητας αποκαλύπτει τις βλέψεις της για το διάστημα, κλείνοντας το μάτι στον Elon Musk.


Η Partisan Motors είναι μια μικρή γερμανική φίρμα η οποία πέρυσι τον Οκτώβριο παρουσίασε ένα πρωτότυπο SUV ονόματι Partisan One το οποίο χάρη στην απλή λογική του υπόσχεται ταχεία συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση καθώς και μετασκευή ή προσαρμογή στις εκάστοτε ανάγκες του χρήστη του, χαρακτηριστικά τα οποία το καθιστούν ιδανικό για στρατιωτική χρήση όπως άλλωστε και η εγγύηση 100 ετών από την οποία θεωρητικά συνοδεύεται.

Ο άνθρωπος πίσω από την φίρμα και από το σχεδιασμό αυτού του πρωτόγονου SUV που θυμίζει περισσότερο κατασκευή Lego παρά τυπικό εκπρόσωπο του είδους, Dr. Juri Postnikov, επανέρχεται στο προσκήνιο, προφανώς επηρεασμένος από την πρόθεση του Elon Musk να στείλει ένα Tesla Roadster σε τροχιά γύρω από τον Άρη με τη συνδρομή της SpaceX, λέγοντας ότι κατασκεύασε μια νέα εκδοχή του Partisan One η οποία ενδείκνυται για την εξερεύνηση του Άρη.

Σύμφωνα με τις συστάσεις, η νέα έκδοση η οποία ονομάζεται Partisan One Mars Edition κατασκευάζεται από ανθρακονήματα και εφοδιάζεται με τέσσερις ηλεκτροκινητήρες, ενώ σύμφωνα με τα λεγόμενα του Dr. Postnikov, θα μπορούσε να εκτοξευθεί σε τμήματα έως τον Κόκκινο Πλανήτη και να συναρμολογηθεί επί τόπου «ακόμα και από τον ίδιο τον Elon Musk».

Όπως ο ίδιος υποστηρίζει άλλωστε, ένα SUV ταιριάζει πολύ περισσότερο στο αφιλόξενο περιβάλλον του διαστήματος από ένα roadster.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024