Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δραματικές εξελίξεις για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

Δραματικές εξελίξεις για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

Δραματικές είναι οι εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη μετά την εύρεση άγνωστου DNA στα νύχια της. Κάτι που σημαίνει ότι η άτυχη 32χρονη πάλεψε με άγνωστο άτομο κι όχι μόνο με τον 58χρονο που έχει συλληφθεί. Πλέον, ο 58χρονος θα κληθεί να αναγνωρίσει τον «Χάρη», στον οποίο έχει αναφερθεί στη συμπληρωματική του κατάθεση.

Δραματικές είναι οι εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη μετά την εύρεση άγνωστου DNA στα νύχια της. Κάτι που σημαίνει ότι η άτυχη 32χρονη πάλεψε με άγνωστο άτομο κι όχι μόνο με τον 58χρονο που έχει συλληφθεί.

Σύμφωνα με πληροφοορίες, θα ζητηθεί από τον 58χρονο να αναγνωρίσει το άτομο που έχει περιγράψει ότι όχι μόνο έπαιξε ρόλο μεσάζοντα εκείνων που ήθελαν να σκοτώσουν την 32χρονη, αλλά μετά τη σύλληψή του προσπάθησε να «του κλείσει το στόμα» όταν ήταν στο μεταγωγών, δίνοντάς του, όπως περιγράφει, ένα χάπι.

Η νέα κατάθεση θα δοθεί την Πέμπτη και ο 58χρονος θα κληθεί να αναγνωρίσει τον «αστυνομικό» τον οποίο ο ίδιος αναφέρει στις συμπληρωματικές του καταθέσεις ως «Χάρη» και ως τον ένα από τους δύο ανθρώπους με τους οποίους ήρθε σε επαφή και του έδωσαν την εντολή να σκοτώσει την άτυχη εφοριακό.

Το στοιχείο του άγνωστου DNA αλλάζει τα δεδομένα. Θυμίζουμε ότι ο 58χρονος σε συμπληρωματική του κατάθεση δήλωσε ότι δεν είναι εκείνος που σκότωσε τη γυναίκα στο Β’ Νεκροταφείο. Πως η Δώρα Ζέμπερη ήταν ζωντανή όταν την εγκατέλειψε και πως ήταν άλλο χέρι που της έδωσε τα θανατηφόρα χτυπήματα.

Σε κάθε περίπτωση τοDNAτρίτου ατόμου δεν «αθωώνει» τον 58χρονο καθώς τα στοιχεία σε βάρος του για την επίθεση κατά της 32χρονης είναι συντριπτικά, ωστόσο είναι ένα στοιχείο το οποίο θα πρέπει άμεσα να ελεγχθεί.

in.gr

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024