Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αδωνις: Στη Βουλή θα τους κάνω ρεζίλι, είναι σκευωρία

Αδωνις: Στη Βουλή θα τους κάνω ρεζίλι, είναι σκευωρία

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα προσωπικά εξαπέλυσε  ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Κάραβελ, παρουσία του Αντώνη Σαμαρά.

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα προσωπικά εξαπέλυσε ο Αδωνις Γεωργιάδης κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Κάραβελ, παρουσία του Αντώνη Σαμαρά.

Στην μεγάλη αίθουσα που φιλοξενούσε την εκδήλωση, στον χώρο έξω από αυτή και στις δύο σκάλες δεν έπεφτε καρφίτσα. Σε αυτό το ενθουσιώδες κοινό επέλεξε να μιλήσει για την υπόθεση Νοvartis ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος χαρακτήρισε «τρίχες» τις αποκαλύψεις που περιέχονται στη δικογραφία και προέτρεψε τον κόσμο που τον άκουγε να παρακολουθήσει την Τρίτη την συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής στη Βουλή γιατί όπως είπε εκεί «θα τους κάνω πλήρω ρεζίλι και θα αποκαλύψω τη σκευωρία για να την μάθει ο ελληνικός λαός».

Πρόσθεσε ότι είναι εξωθεσμική και παράνομη η επίσκεψηΤζανακόπουλου στον Άρειο Πάγο, ότι οι προστατευόμενοι μάρτυρες της ανάκρισης είναι πράγματι δύο «ένας Κρητικός με μουστάκι από τα Σφακιά και ένας κοντός μαυριδερός δημοσιογράφος», εννοώντας τον Παύλο Πολάκη και τον Κώστα Βαξεβάνη, οι οποίοι όπως είπε έχουν προαναγγείλει ο καθένας τους καμιά εικοσαριά φορές διώξεις με πληροφορίες από μια «δήθεν μυστική ανάκριση». «Αν τους αρεσουν οι εισαγγελεις τόσο πολύ θα φροντίσουμε εμείς να τους βλεπουν συχνά στο μέλλον», υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης.

Δήμητρα Κρουστάλλη

in.gr

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024