Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ισόπαλοι 1-1 Αστέρας και Ξάνθη στην Τρίπολη

Ισόπαλοι 1-1 Αστέρας και Ξάνθη στην Τρίπολη

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς στην Τρίπολη μεταξύ του τοπικού Αστέρα και της Ξάνθης, με το οποίο άνοιξε το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής της Super League. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε μέσα σ' ένα λεπτό στο πρώτο ημίχρονο. Στο 29' οι γηπεδούχοι άνοιξαν στο σκορ με τον Τσιλιανίδη και στο επόμενο λεπτό η Ξάνθη ισοφάρισε με τον Κάστρο.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς στην Τρίπολη μεταξύ του τοπικού Αστέρα και της Ξάνθης, με το οποίο άνοιξε το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής της Super League. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε μέσα σ’ ένα λεπτό στο πρώτο ημίχρονο. Στο 29′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν στο σκορ με τον Τσιλιανίδη και στο επόμενο λεπτό η Ξάνθη ισοφάρισε με τον Κάστρο.

Κακό σε θέαμα το πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πιο καλά, αλλά μετά το δεκάλεπτο ισορρόπησαν οι φιλοξενούμενοι. Η ομάδα της Τρίπολης άνοιξε το σκορ στο 29ο λεπτό, όταν ο Ιγκλέσιας κέρδισε κατά κράτος τους αμυντικούς της Ξάνθης στον αέρα, έπειτα από κόρνερ, ο Ζίβκοβιτς έδιωξε ασταθώς και ο Τσιλιανίδης από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι πανηγυρισμοί, όμως, του Αστέρα δεν κράτησαν, καθώς στο αμέσως λεπτό, ο Κάστρο με άπιαστη κεφαλιά, έπειτα από ωραία σέντρα του Σιλά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασιάδη.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, με τους γηπεδούχους να πιέζουν την άμυνα της Ξάνθης, αλλά η ακριτική ομάδα απειλούσε με ξαφνικές αντεπιθέσεις. Σε μια από αυτές, στο 69ο λεπτό, ύστερα από κακή έξοδο του Αθανασιάδη, ο Πασαλίδης έβγαλε πάνω στη γραμμή το σουτ του Μπρίτο.

Η ομάδα της Τρίπολης «απάντησε» στο 75′, όταν οι γηπεδούχοι βγήκαν ωραία στην αντεπίθεση, αλλά ο Μανιάς που έσπασε έξυπνα το οφσάιντ, νικήθηκε από τον Ζίβκοβιτς σε τετ-α-τετ. Η ομάδα του Παντελίδη συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να πιέζει, αλλά δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους στην αντίπαλη άμυνα και το σκορ δεν άλλαξε.

Ο διαιτητής, Ιωάννης Νεοφυτιάδης, έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Μουνάφο, Σελίν, Ιγκλέσιας – Λισγάρα, Σιλά, Κίκε, Μπρίτο.

Αστέρας (Σάββας Παντελίδης):
Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Σελίν (89′ Μαντίντα), Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Κυριακόπουλος (46′ Καλτσάς), Τσιλιανίδης (46′ Ινσάλντο), Τόνσο, Μανιάς.

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς):
Ζίβκοβιτς, Σιλά (57′ Κασάδο), Λισγάρας, Σβάρνας, Μπαξεβανίδης, Μεχία, Κίκε (73′ Γέντρισεκ), Καμαρά, Ντουρίτσκοβιτς, Φασίδης (61′ Μπρίτο), Κάστρο.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024