Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έβγαλε όπλο στον προπονητή για να παίξει βασικός

Έβγαλε όπλο στον προπονητή για να παίξει βασικός

Ότι λόγια και να χρησιμοποιήσει κάποιος για να περιγράψει τα όσα συνέβησαν στη τρίτη κατηγορία του αργεντίνικου πρωταθλήματος και πιο συγκεκριμένα στην ομάδα, Εσκουέλα Ρόκα, μάλλον αδυνατούν να αποδώσουν την πραγματικότητα.

Ότι λόγια και να χρησιμοποιήσει κάποιος για να περιγράψει τα όσα συνέβησαν στη τρίτη κατηγορία του αργεντίνικου πρωταθλήματος και πιο συγκεκριμένα στην ομάδα, Εσκουέλα Ρόκα, μάλλον αδυνατούν να αποδώσουν την πραγματικότητα.

Κι αυτό διότι ποδοσφαιριστής της συγκεκριμένης ομάδας απείλησε με όπλο τον προπονητή του, προκειμένου να τον χρησιμοποιήσει στη βασική εντεκάδα. Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι η πραγματικότητα και ο προπονητής της Εσκουέλα, Κριστιάν Νέιρα βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπος με το όπλο που κρατούσε ο Σέζαρ Πάγκαν.

Ο τελευταίος απείλησε τον προπονητή του για να είναι βασικός στα παιχνίδια της ομάδας του και η αποκάλυψη του γεγονότος έχει προκαλέσει σάλο στην Αργεντινή.

Ο προπονητής της αργεντίνικης ομάδας υπέβαλλε την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, με την διοίκηση της Εσκουέλα να κάνει ό,τι μπορεί για να μεταπείσει τον Νέιρα.

Ο κόουτς όμως της ομάδας φαίνεται πως εμμένει στην απόφαση του να παραιτηθεί, μετά τα όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια. Η παραίτηση όμως του Νέιρα δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ιθύνοντες της Εσκουέλα.

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδας αρνήθηκαν να αγωνιστούν όταν έμαθαν πως ο συμπαίκτης τους απείλησε με όπλο τον προπονητή για να αγωνιστεί στη βασική εντεκάδα. Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η δημοσιοποίηση της ιστορίας προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στην Αργεντινή και φυσικά υπήρξε παρέμβαση της Αστυνομίας.

Ήδη οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες για τα όσα έγιναν και όλοι περιμένουν να δουν αν η αστυνομία θα απαγγείλει κατηγορίες στον παίκτη. Μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας υπήρξε και νέα καταγγελία για τον Πάγκαν, αυτή τη φορά ότι είχε απειλήσει με όπλο παλιό συμπαίκτη του.

Η ουσία είναι πως ο Πάγκαν πιθανότατα θα αντιμετωπίσει βαρύτατες κατηγορίες κι όσο για το μέλλον του στην Εσκουέλα, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο Πάγκαν θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν από την ομάδα και δύσκολα θα βρεθεί σύλλογος για να του προσφέρει συμβόλαιο.

Χρ. Ευαγγελάτος

in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024