Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τσαβούσογλου κατά Αρείου Πάγου για τους τούρκους στρατιωτικούς

Τσαβούσογλου κατά Αρείου Πάγου για τους τούρκους στρατιωτικούς

Νέες αιχμές κατά της Αθήνας και του Αρείου Πάγου για τη μη έκδοση των οχτώ τούρκων αξιωματικών, αφήνει σε συνέντευξή του ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Νέες αιχμές κατά της Αθήνας για τη μη έκδοση των οχτώ Τούρκων αξιωματικών, αφήνει σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής, ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «η κρίση του Αρείου Πάγου, αφήνει τους αυτουργούς δίχως τιμωρία και παραβιάζει τα δικαιώματα των θυμάτων τους».

Πάντως, ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών προσθέτει ότι «με τη βοήθεια των Ελλήνων φίλων μας, θα συνεχίσουμε να αναζητούμε τρόπους ώστε να φέρουμε αυτούς τους ανθρώπους ενώπιον της Δικαιοσύνης στην Τουρκία».

Μήνυμα και για την υφαλοκρηπίδα

Ο κ. Τσαβούσογλου αποστέλλει στην ελληνική κυβέρνηση μήνυμα και για την υφαλοκρηπίδα, ισχυριζόμενος ότι «η Τουρκία ασκεί τα κυριαρχικά δικαιώματά της στην υφαλοκρηπίδα της».

«Καμία ξένη χώρα, εταιρεία ή σκάφος δεν μπορεί να διεξαγάγει καμία αυθαίρετη επιστημονική έρευνα ή έρευνα για υδρογονάνθρακες στην υφαλοκρηπίδα της Τουρκίας και τις θαλάσσιες περιοχές που είναι υπερκείμενες αυτής. Πρόκειται για ξεκάθαρο γεγονός» υποστηρίζει ο τούρκος υπουργός.

in.gr

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024