Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
UEFA: Προθεσμία μέχρι τις 1/3 στον ΠΑΟ για να αποφύγει τον Ευρωπαϊκό αποκλεισμό

UEFA: Προθεσμία μέχρι τις 1/3 στον ΠΑΟ για να αποφύγει τον Ευρωπαϊκό αποκλεισμό

Δημοσιοποιήθηκε από την αρμόδια επιτροπή της UEFA η απόφαση για τις οικονομικές εκκρεμότητες του Παναθηναϊκού, επιβεβαιώνοντας όσα είχαν γνωστά από πλευράς της ΠΑΕ μετά την εκδίκαση της υπόθεσης, στις 12 Δεκεμβρίου. Ετσι, οι «πράσινοι» έχουν προθεσμία ως την 1η Μαρτίου, προκειμένου να εξοφλήσουν ή να ρυθμίσουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές που είχαν στις 30 Σεπτεμβρίου 2017. Σε διαφορετική περίπτωση, ο Παναθηναϊκός θα τιμωρηθεί με αποκλεισμό ενός έτους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Δημοσιοποιήθηκε από την αρμόδια επιτροπή της UEFA η απόφαση για τις οικονομικές εκκρεμότητες του Παναθηναϊκού, επιβεβαιώνοντας όσα είχαν γνωστά από πλευράς της ΠΑΕ μετά την εκδίκαση της υπόθεσης, στις 12 Δεκεμβρίου.

Ετσι, οι «πράσινοι» έχουν προθεσμία ως την 1η Μαρτίου, προκειμένου να εξοφλήσουν ή να ρυθμίσουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές που είχαν στις 30 Σεπτεμβρίου 2017.

Σε διαφορετική περίπτωση, ο Παναθηναϊκός θα τιμωρηθεί με αποκλεισμό ενός έτους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ποινή που θα έχει τριετή διάρκεια, δηλαδή θα ενεργοποιηθεί την πρώτη χρονιά που το «τριφύλλι» θα κερδίσει εισιτήριο για το Champions League ή το Europa League και μέχρι την περίοδο 2020-21.

Στο «τριφύλλι» επιβλήθηκε επίσης πρόστιμο 200.000 ευρώ, εκ των οποίων οι 100.000 είναι άμεσα απαιτητές και το υπόλοιπο ποσό παραμένει σε αναστολή ως την 1η Μαρτίου.

Η απόφαση της UEFA είναι εφέσιμη στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο της Λοζάνης (CAS).

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024