Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΛεΜπρόν Τζέιμς: Γέλασα όταν έμαθα ότι... θέλω να παίξω στους Ουόριορς

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Γέλασα όταν έμαθα ότι… θέλω να παίξω στους Ουόριορς

«Ανοησίες» χαρακτήρισε ο ΛεΜπρον Τζέιμς τα σενάρια που τον ήθελαν να «μετακομίζει» το καλοκαίρι στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. «Το πρώτο πράγμα που έκανα όταν πληροφορήθηκα τα... νέα ήταν να γελάσω... », ανέφερε μεταξύ άλλων ο αστέρας του Κλίβελαντ, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου και πρόσθεσε: «Είναι ανοησίες όλα αυτά που ακούγονται και δεν υπάρχει ιστορία πίσω από τις φήμες.

«Ανοησίες» χαρακτήρισε ο ΛεΜπρον Τζέιμς τα σενάρια που τον ήθελαν να «μετακομίζει» το καλοκαίρι στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

«Το πρώτο πράγμα που έκανα όταν πληροφορήθηκα τα… νέα ήταν να γελάσω… », ανέφερε μεταξύ άλλων ο αστέρας του Κλίβελαντ, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου και πρόσθεσε: «Είναι ανοησίες όλα αυτά που ακούγονται και δεν υπάρχει ιστορία πίσω από τις φήμες.

Εκτιμώ ότι απλά προσπαθούν να επηρεάσουν το έργο μου στους Καβαλίερς. Έχουν κυκλοφορήσει πολλές ιστορίες τους τελευταίους μήνες και τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με το που θα πάω και που θα καταλήξω. Είμαι εδώ, είμαι ακριβώς εδώ και εδώ είναι το παρόν μου. Αν ακούτε κάτι που δεν προέρχεται από το στόμα μου, τότε δεν είναι αλήθεια. Δε με απασχολεί πόσο έγκυρες είναι πληροφορίες… Αν δεν είναι από εμένα, δεν είναι αλήθεια!».

Ο Τζέιμς, ο οποίος κρατά την οψιόν στα… χέρια του, μπορεί να γίνει unrestricted free agent το καλοκαίρι. Επίσης, αναμένεται να αρνηθεί την επιλογή των 35.6εκ. δολαρίων και να αναζητήσει ως ελεύθερος την… τύχη του για τρίτη φορά στην καριέρα του, αλλά πάντα υπάρχει η πιθανότητα να παραμείνει στο Κλίβελαντ.

Παράλληλα, ο «Βασιλιάς» επισήμανε ότι αυτή τη στιγμή είναι επικεντρωμένος στην επιστροφή του Κλίβελαντ στους τελικούς του ΝΒΑ, ενώ κατέληξε… «Θα αποφασίσω για την τύχη μου το καλοκαίρι, όταν έρθει το καλοκαίρι… ».

in.gr

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024