Μαθητής επιτέθηκε με κλειδί σε συμμαθητή του στην Πάτρα
Ένα ακόμα περιστατικό βίας σημειώθηκε χθες σε σχολείο της χώρας. Σε λύκειο στην Πάτρα ένα μαθητής τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι όταν του επιτέθηκε συμμαθητής του με κλειδί.
Ένα ακόμα περιστατικό βίας σημειώθηκε χθες σε σχολείο της χώρας. Σε λύκειο στην Πάτρα ένα μαθητής τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι όταν του επιτέθηκε συμμαθητής του με κλειδί.
Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr οι δύο νεαροί πριν την επίθεση είχαν λογομαχήσει έντονα στο προαύλιο του σχολείου. Όταν ο ένας αποχώρησε και πήγε στην τουαλέτα, ο άλλος του έστησε καρτέρι και του επιτέθηκε.
Από τα χτυπήματα που δέχθηκε το θύμα στο κεφάλι τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Στο τριχωτό της κεφαλής και λίγο πιο πάνω από το μάτι του οι γιατροί χρειάστηκε να του κάνουν ράμματα. Στη συνέχεια ο μαθητής με τη συνοδεία των γονέων του πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και υπέβαλε μήνυση.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).