Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκάλεσαν οι πρόσφατες καταγγελίες για κρούσματα ανομίας και παραβατικών συμπεριφορών μέσα στα Πανεπιστήμια.
Ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Ηλίας Ζαγοραίος, διέταξε προκαταρκτική εξέταση με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου σχετικά με περιστατικά βίας, διακίνηση ναρκωτικών, κλοπές, ληστείες ακόμη και σεξουαλικές επιθέσεις μέσα στους πανεπιστημιακούς χώρους.
Την έρευνα θα διενεργήσει ο εισαγγελέας Γ. Καλούδης προκειμένου να διαπιστωθούν ενδεχόμενες αξιόποινες πράξεις και να εντοπιστούν οι δράστες των τυχόν παράνομων ενεργειών.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).