Μαξίμου: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εδώ και 20 ημέρες κρύβεται
Συνέχεια στην αντιπαράθεση με τη Νέα Δημοκρατία μέσω αρχειακού υλικού δίνει το Μαξίμου, το οποίο για ακόμη μια φορά καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πει ποια είναι η επίσημη θέση της ΝΔ για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, υπενθυμίζοντας θέσεις που έχουν εκφράσει στο παρελθόν στελέχη του κόμματος.
Συνέχεια στην αντιπαράθεση με τη Νέα Δημοκρατία μέσω αρχειακού υλικού δίνει το Μαξίμου, το οποίο για ακόμη μια φορά καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πει ποια είναι η επίσημη θέση της ΝΔ για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, υπενθυμίζοντας θέσεις που έχουν εκφράσει στο παρελθόν στελέχη του κόμματος.
Σε σχετική ανακοίνωση το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού αναφέρει πως «το 2008 ο τότε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Πάνος Παναγιωτόπουλος, δήλωνε πως η τότε κυβέρνηση είχε προκρίνει τον όρο ”Νέα Μακεδονία”. Προχθές η πρώην υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε πως η εθνική γραμμή το 2008 προ του Βουκουρεστίου, ήταν σύνθετη ονομασία που εμπεριείχε και τον όρο ”Μακεδονία” και υπογράμμισε πως επιμένει και σήμερα στη σύνθετη ονομασία με τον όρο Μακεδονία”».
Υπενθυμίζει ακόμη ότι στις 9 Ιανουαρίου ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, δήλωνε πως «η εθνική γραμμή για το ζήτημα, η οποία, όπως τόνισε τότε, χαράχτηκε στο Βουκουρέστι από την κυβέρνηση Καραμανλή, αποτελεί τη θέση της Νέας Δημοκρατίας. Δηλαδή σύνθετη ονομασία».
«Ωστόσο», συνεχίζει, «τις τελευταίες 20 μέρες ο κ. Μητσοτάκης κρύβεται και δεν παίρνει θέση». «Τελικά εκτός από το να προσπαθεί να καπηλευθεί τις πατριωτικές ανησυχίες των πολιτών, θα έχει το θάρρος να πει στον ελληνικό λαό ποια είναι η επίσημη θέση της Νέας Δημοκρατίας για το ονοματολογικό;» διερωτάται.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα