Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ακομμάτιστο το συλλαλητήριο λένε οι διοργανωτές [Βίντεο]

Ακομμάτιστο το συλλαλητήριο λένε οι διοργανωτές [Βίντεο]

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η συνέντευξη Τύπου από τους διοργανωτές του συλλαλητηρίου της Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στην Αθηνα. Η συντονίστρια Νίνα Γκατζουλη τόνισε πως το συλλαλητήριο θα είναι ακομμάτιστο και πως το μόνο που εκπροσωπεί είναι η φωνή του Ελληνικού λαού.

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η συνέντευξη Τύπου από τους διοργανωτές του συλλαλητηρίου της Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στην Αθηνα.



Η συντονίστρια Νίνα Γκατζουλη τόνισε πως το συλλαλητήριο θα είναι ακομμάτιστο και πως το μόνο που εκπροσωπεί είναι η φωνή του Ελληνικού λαού.

Όσον αφορά την προσέλευση του κόσμου, οι προβλέψεις των διοργανωτών είναι πως ο αριθμός των πολιτών που θα συμμετάσχει θα είναι τριπλάσιος από αυτόν της Θεσσαλονίκης, ενώ ειδικές εγκαταστάσεις ακουστικής θα εγκατασταθούν σε αρκετούς δρόμους της Αθήνας και όχι μόνο στο Σύνταγμα.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων για το πως θα καλυφθούν τα έξοδα της διοργάνωσης οι διοργανωτές απάντησαν πως πολλές οργανώσεις Μακεδόνων από την Ελλάδα και την ομογένεια έχουν στηρίξει σε αυτο.

Αρκετοί ήταν και οι δημοσιογράφοι και από ξένα Μέσα ενημέρωσης κάτι που δίνει αισιοδοξία στους διοργανωτές πως το μήνυμα τους θα μεταδοθεί διεθνώς.

Όσον αφορά την ασφάλεια των πολιτών που θα θελήσουν να βρεθούν στο Σύνταγμα μετά τη δημοσίευση μέλους του Ρουβίκωνα στο Facebook πως «μπορεί να χυθεί και αίμα» εκείνοι δήλωσαν πως έχουν εμπιστοσύνη στην ΕΛΑΣ όμως θα λάβουν και τα δικά τους μέτρα περιφρούρησης.

Ορέστης Καρύπης

in.gr

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024