Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζιρού η Τσέλσι

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζιρού η Τσέλσι

Τoν επιθετικό που έψαχνε ώστε να βρει λύση στο σκοράρισμα βρήκε η Τσέλσι, ανακοινώνοντας με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Ολιβιέ Ζιρού από την Άρσεναλ. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ οι «μπλε» ξόδεψαν το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 17.500.000 λιρών στους Κανονιέρηδες, ενώ υπάρχουν ακόμα άλλα 2.500.000 λίρες ως μπόνους επίτευξης στόχων\. Όσον αφορά το συμβόλαιο του 31χρονου Γάλλου striker, σύμφωνα με όσα αναφέρονται θα έχει διάρκεια διόμισι ετών.

Τoν επιθετικό που έψαχνε ώστε να βρει λύση στο σκοράρισμα βρήκε η Τσέλσι, ανακοινώνοντας με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Ολιβιέ Ζιρού από την Άρσεναλ.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ οι «μπλε» ξόδεψαν το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 17.500.000 λιρών στους Κανονιέρηδες, ενώ υπάρχουν ακόμα άλλα 2.500.000 λίρες ως μπόνους επίτευξης στόχων\. Όσον αφορά το συμβόλαιο του 31χρονου Γάλλου striker, σύμφωνα με όσα αναφέρονται θα έχει διάρκεια διόμισι ετών.

Ο Ζιρού θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 18.

«Η Τσέλσι είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Premier League. Έχουν κερδίσει πιθανότατα τα περισσότερα τρόπαια τα τελευταία έξι ή επτά χρόνια. Είναι ένα τεράστιο κλαμπ και είμαι περήφανος που υπέγραψα στην Τσέλσι. Τώρα ανυπομονώ να παίξω», ανέφερε ο Γάλλος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Τσέλσι.

«Έχει αποδείξει το ταλέντο του στο κορυφαίο επίπεδο, είμαστε ευχαριστημένοι που από σήμερα είναι παίκτης της Τσέλσι. Σκοράρει τακτικά γκολ, είναι εξοικειωμένος με το αγγλικό ποδόσφαιρο και την Premier League. Είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι μια φανταστική μετεγγραφή», τόνισε από την άλλη πλευρά η Μαρίνα Γκρανοβσκάια, διευθύντρια του συλλόγου.

in.gr

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024