Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διονυσίου: Ορκίζομαι στον πατέρα μου ότι δεν χτύπησα τον αστυνομικό

Διονυσίου: Ορκίζομαι στον πατέρα μου ότι δεν χτύπησα τον αστυνομικό

Τον έλεγχο των καμερών διαχείρισης κυκλοφορίας και αυτών από τα γειτονικά καταστήματα ζητεί ο τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου, διαψεύδοντας κατηγορηματικά στην προανακριτική του απολογία ότι χτύπησε τον τροχονόμο. Υποστήριξε δε, ότι παραβίασε την κορδέλα της αστυνομίας για λόγους υγείας και συγκεκριμένα, επειδή αισθανόταν δυσφορία και έπρεπε να πάει στην κλινική.

Τον έλεγχο των καμερών διαχείρισης κυκλοφορίας και αυτών από τα γειτονικά καταστήματα ζητεί ο τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου, διαψεύδοντας κατηγορηματικά στην προανακριτική του απολογία ότι χτύπησε τον τροχονόμο. Υποστήριξε δε, ότι παραβίασε την κορδέλα της αστυνομίας για λόγους υγείας και συγκεκριμένα, επειδή αισθανόταν δυσφορία και έπρεπε να πάει στην κλινική.

Από την πλευρά του ο τροχονόμος υποστηρίζει ότι ο τραγουδιστής κινήθηκε κατά πάνω του με το αυτοκίνητο και τον χτύπησε με τον καθρέφτη του.

Διονυσίου: Ορκίζομαι στα κόκαλα του πατέρα μου

«Με είχε πιάσει δυσφορία και αισθανόμουν ότι έπρεπε να πάω αμέσως στην κλινική» υποστηρίζει ο Στέλιος Διονυσίου, παραδεχόμενος ότι εξύβρισε τον αστυνομικό επειδή δεν του επέτρεψε να περάσει. Αρνείται ωστόσο ότι τον χτύπησε με τον καθρέπτη του αυτοκινήτου του. «Σου ορκίζομαι στην ψυχή και τα κόκαλα του πατέρα μου» τόνισε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής για να αποδείξει ότι λέει ψέματα ο αστυνομικός.

Όπως αναφέρει, καθώς κατευθυνόταν προς την πλατεία Μαβίλη και ενώ βρισκόταν κάθετα της οδού Βας. Σοφίας προς Σύνταγμα, άκουσε έναν ήχο και σταμάτησε να δει τι έγινε, όταν τον πλησίασε ο αστυνομικός ζητώντας του εξηγήσεις.

«Ο εν λόγω αστυνομικός μου απευθύνθηκε με αγένεια και νεύρα λέγοντας μου »δεν ξέρεις με ποιον τα έβαλες». Ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες και εγώ του επεσήμανα ότι πρέπει να μεταβώ άμεσα στην κλινική…» περιέγραψε ο Στέλιος Διονυσίου.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως «είναι ιδιαίτερα ατιμωτικό το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης και ειδικότερα από αστυνομικό όργανο το οποίο οφείλει να σέβεται και να προστατεύει τους πολίτες. Το γεγονός ότι ουδέποτε έγιναν τα γεγονότα, όπως ο ίδιος αναφέρει, θα αποδειχθεί από τον έλεγχο στο υλικό των καμερών διαχείριση κυκλοφορίας και γειτονικών καταστημάτων των οποίων ζητώ να αποτελέσουν τμήμα της δικογραφίας, για να αποδειχθεί η πραγματική αλήθεια», επαναλαμβάνοντας πως αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και ζήτησε κατ’ εξαίρεση να του επιτραπεί να περάσει.

Αστυνομικός: Με χτύπησε με τον καθρέφτη

Από την πλευρά του, ο αστυνομικός δίνει μία άλλη εκδοχή των γεγονότων. «Είδα να συνομιλεί ο οδηγός του οχήματος με τον δόκιμο Αστυφύλακα. Από τη συνομιλία τους και επειδή βρισκόμουν σε πολύ κοντινό σημείο με αυτούς, αντιλήφθηκα πως ζητούσε από τον Δόκιμο Αστυφύλακα να επιτρέψει σε αυτόν να περάσει από την αστυνομική κορδέλα και να κατευθυνθεί επί της οδού Δορυλαίου, όταν ξεκίνησε με το όχημα του παραβιάζοντας την αστυνομική κορδέλα κατευθυνόμενος προς το μέρος μου» προσθέτοντας πως ήρθε κατά πάνω του με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει με τον δεξιό καθρέφτη στο δεξί χέρι.

Στη συνέχεια ακολούθησε διαπληκτισμός μεταξύ τους με τον τραγουδιστή να επιτίθεται φραστικά στον αστυνομικό, όπως ο δεύτερος υποστηρίζει. «Στη συνέχεια απομακρύνθηκα από εκείνον και πήγα μπροστά από το όχημα του καλώντας την Άμεση Δράση. Ενώ μιλούσα τηλεφωνικά με τον εκφωνητή της Άμεσης Δράσης, ο οδηγός του οχήματος με προσέγγισε και μου είπε: »Αντε… ρε…» και γενικά για τα αστυνομικά μέτρα» συνεχίζει στην απολογία του ο αστυνομικός.

Επιβεβαιώνει τον διαπληκτισμό αλλά όχι το χτύπημα ο έτερος αστυνομικός

Στην καταθεσή του έτερος αστυνομικός επιβεβαιώνει τον διαπληκτισμό αλλά όχι και το χτύπημα. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι από το σημείο που βρισκόταν δεν μπόρεσε να δει εάν ο γνωστός τραγουδιστής χτύπησε με το όχημα του τον συνάδελφο του και περιγράφει τον διαπληκτισμό του τραγουδιστή με τον τροχονόμο. «Άκουσα τον οδηγό του οχήματος να βρίσκεται σε οξύθυμη κατάσταση» αναφέρει, παραθέτοντας τις υβριστικές εκφράσεις που φέρεται να εκτόξευσε ο γνωστός τραγουδιστής.

Σημειώνεται πως κατά την εξέταση του 27χρονο αστυνομικός από τον ιατροδικαστή, δεν διαπιστώθηκαν κακώσεις. Η δίκη για την υπόθεση ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου μετά από αναβολή που δόθηκε θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018.

in.gr

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024