Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μια Bugatti Chiron σε χιλιάδες… κομμάτια

Μια Bugatti Chiron σε χιλιάδες… κομμάτια

Η Lego δίνει τα διαπιστευτήρια της νέας προσθήκης της, στη σειρά Technik η οποία θα δώσει τη δυνατότητα στους λάτρεις του είδους να συναρμολογήσουν μια Bugatti Chiron.

Η σειρά Technic της Lego είναι γνωστή για την πολυπλοκότητά της αλλά και για την αδυναμία της στα τετράτροχα που βρίσκονται στην κορυφή της… τροφικής αλυσίδας και όπως ανακοίνωσε μέσα στο 2018, θα προσφέρει στους λάτρεις της αγχολυτικής διαδικασίας συναρμολόγησης ένα νέο kit με το οποίο θα έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν στη συλλογή τους την Bugatti Chiron.

Το πρώτο δείγμα γραφής του νέου kit αποκαλύπτει ελάχιστα για τις προδιαγραφές… συναρμολόγησης του νέου μοντέλου, ωστόσο, αν λάβει κανείς υπόψη ότι το τελευταίο αντίστοιχο kit της Lego που αφορούσε την Porsche 911 GT3 RS αποτελούνταν από 2.704 κομμάτια, αναφέροντας στις 600 σελίδων οδηγίες, ότι ο εκτιμώμενος χρόνος συναρμολόγησης ανερχόταν σε έξι ώρες, οι φαν του είδους δεν θα πρέπει να περιμένουν τίποτα λιγότερο από το supercar της αλσατικής φίρμας δια χειρός Lego.

Επίσης με δεδομένο ότι στον πραγματικό κόσμο, η Chiron και η 911 GT3 RS έχουν περίπου ανάλογο μέγεθος, το υπό κλίμακα νέο supercar αναμένεται να έχει αντίστοιχα μεγέθη με την Porsche η οποία στην Lego Technik εκδοχή της έχει μήκος 1,5 μέτρου, ύψος 22 εκατοστών και πλάτος 23 εκατοστά, με το τελευταίο να επιδέχεται αύξηση υπέρ της Bugatti με δεδομένο ότι το πραγματικό πλάτος της υπερέχει κατά 12 εκατοστά σε σχέση με αυτό του γερμανικού sportscar.

To τίμημα του kit για την Porsche 911 GT3 RS είχε ανέλθει σε περίπου 300 δολάρια και κάπου εκεί αναμένεται να κινηθεί και η Bugatti Chiron η οποία όπως και το γερμανικό sportscar θα συνοδεύεται από booklet το οποίο εκτός από τις οδηγίες συναρμολόγησης, αποτελεί και ένα πολυτελές art book για το μοντέλο.

Το νέο kit το οποίο όπως και τα περισσότερα της σειράς Technik, έχει σχεδιαστεί με τη συνδρομή της Bugatti αναμένεται να διατεθεί μέσα στο 2018, αποτελώντας ίσως την πιο προσιτή δυνατότητα να έρθει κανείς κοντά σε ένα τετράτροχο προϊόν που έχει, έστω και με αυτόν τον τρόπο, τη σφραγίδα της γαλλικής φίρμας.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024